Tokio televizoriaus Lietuvoje dar nebuvo: įspūdingoji LG naujiena jau prieinama ir šalies parduotuvėse

LG

„LG Electronics“ (LG) pristato „LG OLED Flex“ (modelis LX3) – naujovišką televizorių su pirmuoju pasaulyje lankstomu 42 colių OLED ekranu. Šis televizorius puikiai tinka žaisti žaidimus, nesvarbu ar su žaidimų konsole, kompiuteriu ar net cloud (liet. debesijoje).

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Tokio televizoriaus Lietuvoje dar nebuvo: įspūdingoji LG naujiena jau prieinama ir šalies parduotuvėse

Taip pat tinka tiesioginėms TV transliacijoms, filmams, serialams ir pan. LX3 ekranas gali būti visiškai plokščias ir lankstomas iki įspūdingai išlenkto (900R), o kad žiūrėjimo patirtis būtų tikrai individuali, idealų išlenkimą galima pasirinkti iš dvidešimties lygių.

Šis inovatyvus „LG OLED Flex“ produktas tapo įmanomas dėl LG savaime šviečiančios OLED technologijos be foninio apšvietimo. Ar plokščias, ar lenktas, LX3 su „LG OLED Evo“ technologija užtikrina tokią pačią išskirtinę vaizdo kokybę ir veikimą, dėl kurių „LG OLED“ vertina išrankūs naudotojai visame pasaulyje. „LG OLED Flex“ užtikrina beribį kontrastą, sodrią juodą spalvą, itin tikslias spalvas (sertifikuotas 100 proc. spalvų tikslumas), žaibišką 0,1 milisekundės atsako laiką ir mažą įvesties vėlavimą, todėl naudotojai jausis lyg būtų veiksmo ekrane dalyviai.

„LG OLED Flex“, kuriame įdiegtas „α (Alpha) 9 Gen 5“ penktos kartos LG išmanusis procesorius ir unikalūs vaizdo algoritmai, užtikrina išskirtinį komfortą akims – tai įrodo daugybė sertifikatų, patvirtinančių, kad ekranas nemirga ir neakina. LX3 modelio OLED ekranas yra malonesnis akims, todėl galima mėgautis ilgesnėmis žaidimų sesijomis ir žiūrėti mėgstamas laidas nepatiriant akių nuovargio. O LG itin gerai atspindžius slopinanti (angl. super anti-reflection, SAR) danga padeda sumažinti vaizdo atspindžius, kad naudotojai galėtų sutelkti visą dėmesį į tai, kas rodoma ekrane.

LX3 išlenkimą galima greitai sureguliuoti pagal vieną iš dviejų galimų išankstinių nustatymų, naudojant specialų nuotolinio valdymo pulto mygtuką arba rankiniu būdu keičiant išlenkimo laipsnį penkių procentų intervalais 20 skirtingų lygių. Be to, „LG OLED Flex“ ekraną galima pakreipti iki 10 laipsnių kampu link arba iki 5 laipsnių kampu nuo naudotojo, o jo aukštį galima reguliuoti 140 milimetrų aukštyn arba žemyn – taip užtikrinamas ergonomiškas patogumas ir mėgstantiems sėdėti, ir mėgstantiems atsilošti.

LX3 turi išskirtinių savybių ir funkcijų, leidžiančių naudotojams geriau kontroliuoti savo žaidimų patirtį. Pavyzdžiui, jie gali reguliuoti vaizdo ekrane dydį pagal savo asmeninius prioritetus arba žaidžiamo žaidimo žanrą.

Žiūrovų patogumui, jungčių mazgo „Switching Hub“ funkcija leidžia naudoti „LG OLED Flex“ integruotą mikrofoną ir bet kuriuos įrenginius, prijungtus USB jungtimis, pvz., ausines, klaviatūrą ar pelę, su kompiuteriu, prijungtu HDMI kabeliu.

Dviejų priekyje esančių 40 W garsiakalbių dėka LX3 užtikrina puikų garsą. Be to, televizorius palaiko „Dolby Atmos“, todėl suderinamų filmų garsas tampa aiškesnis, gilesnis ir gyvesnis. Kad naudotojo patirtis būtų visiškai individualizuota, „LG OLED Flex“ ekrano galinėje konstrukcijoje, primenančioje skydą, įdiegta apšvietimo funkcija. LX3 apšvietimas, kurį naudotojai gali rinktis iš penkių rėžimų, pagerina atmosferą patalpoje, sinchronizuodamasis su ekrane pateikiamu vaizdo ar garso turiniu.

Tai yra pranešimas spaudai, o jo turinys nebūtinai atitinka redakcijos nuomonę, požiūrį ar įsitikinimus. Už pranešimo turinį mūsų portalo administracija neatsako.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas