„Xiaomi“ ketina pristatyti naują televizorių: patrauklia kaina pasižymėsiantis produktas pasirodys jau netrukus

„Xiaomi“ ketina pristatyti naują televizorių: patrauklia kaina pasižymėsiantis produktas pasirodys jau netrukus

Kinijos milžinė „Xiaomi“ savo produktų asortimente turi gausybę opcijų – nuo išmaniųjų telefonų iki elektrinių paspirtukų ar dviračių. Šios bendrovės prekinis ženklas puikiai žinomas ir dėl pigesnių, tačiau itin kokybiškų išmaniųjų televizorių, o dar vieną naujovę – išvysime visai netrukus.

Kompanijos atstovai oficialiai patvirtino, jog spalio 20 dieną bus pristatytas naujasis „Redmi Smart TV X 2022“. Didžiuliu ekranu pasižymintis televizorius, anot „Xiaomi“ atstovų, pasiūlys puikias galimybes, kuriomis pranoks net patys save. Negana to, „Xiaomi Group“ vyresnysis viceprezidentas patikino, kad didžiausias šio naujojo produkto konkurentas – tai tik tas pats produktas.

Pirmasis „Redmi TV X“ serijos televizorius buvo pristatytas dar praėjusių metų gegužę. „Xiaomi“ su šios linijos produktais taikosi į jaunimą ir už patrauklią kainą siekia pasiūlyti kuo daugiau galimybių. Praėjusių metų modelis pasižymėjo metaliniu rėmeliu bei minimalistiniu dizainu, o ekranas dengė net 97 proc. priekinės įrenginio dalies. Negana to, 55 colių variantas buvo parduodamas vos už 310 eurų.

Nors kol kas ir nėra žinoma kokiomis savybėmis galėtų pasižymėti šio mėnesio pabaigoje pasirodantis naujasis modelis, tačiau net neabejojama, kad „Xiaomi“ ir vėl nusitaikė į jaunimą. Priminsime, kad 2020 metais pristatytas „Redmi TV X“ turėjo 2 GB operatyviosios (RAM) bei 32 GB vidinės atminties bei „Dolby Atmos“ palaikymą. Šiame produkte taip pat buvo naudojama MEMC judėsio kompensavimo technologija, kuri leidžia mėgautis gerokai kokybiškesniu, itin greitai judančiu, vaizdu.

Tikėtina, kad artimiausiu metu „Xiaomi“ gali atskleisti ir pagrindines naujojo „Redmi Smart TV X 2022“ savybes. Iki pristatymo liko vos 11 dienų, todėl bendrovės vadovai, greičiausiai, mėgins pritraukti kuo daugiau smalsuolių dėmesio, siekiant sulaukti kiek įmanoma didesnio susidomėjimo naujuoju televizoriumi.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas