„Xiaomi“ pristatė šeštos kartos „Mi TV“ televizorių: be puikių savybių, nustebins ir žemesne kaina

Lukas Snarskis

2021-08-13, 08:30 (atnaujinta 2022-09-28, 10:39)

0 komentarų
„Xiaomi“ pristatė šeštos kartos „Mi TV“ televizorių: be puikių savybių, nustebins ir žemesne kaina

Kartu su naujuoju flagmanu „Mi Mix 4“ ir „Mi Pad 5“ savo namų rinkoje Kinijoje, „Xiaomi“ taip pat pristatė naująjį televizorių „Mi TV 6 OLED“. Šis antrosios kartos bendrovės OLED televizorius turi keletą patobulinimų bei pasižymi kiek sumažinta pradine kaina.

„Xiaomi“ sumažino šio naujo televizoriaus korpuso storį vos iki 4,6 mm. TV korpusas taip pat pasižymi itin siauru rėmeliu aplink ekraną. Teigiama, kad prietaisas yra puikiai optimizuotas šilumos išsklaidymui. Tarp kitų didesnių pokyčių – sumažinta kaina, tačiau visų pirma, pažvelkime į „Mi TV 6 OLED“ specifikacijas.

Naujame televizoriaus korpuse rasime 4K raiškos OLED ekraną, kuris sudarys net 97 procentus viso korpuso pločio, o tai reiškia, kad anksčiau minėtas siauro profilio rėmelis užims likusius 3 procentus. Jis turi 10 bitų profesionalų spalvų gylį, 900 nitų maksimalų ryškumą, ΔE2 spalvų tikslumą, 98,5 procentų P3 spalvų gamą, 1 ms pilkos spalvos atsako laiką, MEMC palaikymą, taip pat aparatūros lygio anti-mėlynos šviesos filtrą, skirtą apsaugoti vartotojų akis.

Verta pastebėti, kad ekranas taip pat palaiko HDR tipo turinį, palaikydamas „Dolby Vision“, HDR10, HDR10+ir HLG. Kalbant apie garso atkūrimo galimybes, šiame televizoriuje yra dviejų kanalų 12.5 W keturių vienetų garsiakalbis, kiekvienas kanalas turi atskirus žemo ir aukšto dažnio garsiakalbius. Jis taip pat gavo „IMAX Enhanced Audio and Video“ sertifikatą.

Naująjį „Mi TV 6 OLED“ maitina keturių branduolių „MediaTek 9638“ procesorius, kuriame yra „Cortex A55“ branduoliai, veikiantys 1,6 GHz dažniu, ir „Mali-G52 MC1 GPU“ kartu su 3 GB RAM ir 32 GB vidinės atminties.

Kinijos rinkai šis įrenginys bus pristatomas dviejų skirtingų dydžių – 55 colių ir 65 colių įstrižainių ekranus turintys modeliai. 55 colių modelio kaina sieks maždaug 879 JAV dolerius, tačiau išankstinių pardavimų metų, kurie prasidės rugpjūčio 16 dieną, bus parduodami už maždaug 771 JAV dolerius. 65 colių variantas kainuos apie 1 188 JAV dolerius. Kol kas nėra informacijos ar „Xiaomi Mi TV 6 OLED“ pasirodys ir Europoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas