Ieškantiems pelės žaidimams – puiki klasikinė „Logitech“ pelė už labai žemą kainą

Ieškantiems pelės žaidimams – puiki klasikinė „Logitech“ pelė už labai žemą kainą

Kompiuterinių žaidimų mėgėjai žino, jog galingas kompiuteris yra vienas svarbiausių komponentų, tačiau tai tikrai ne viskas ko reikia. Dar vienas labai svarbus dalykas – tinkama pelė. Norint išsirinkti geriausią variantą už patrauklią kainą gali užtrukti tikrai nemažai laiko, ypatingai jeigu turime ribotą biudžetą.

Internetinė parduotuvė „Geekbuying“ dabar turi labai įdomų pasiūlymą iš „Logitech“ stovyklos. Pirmoji šios serijos pelė buvo pristatyta prieš daugiau nei 14 metų, o dabar pasirodė ir atnaujinta „Logitech MX518“ versija, kurią dabar galima įsigyti už vos už 28,09 euro, o tam reikia panaudoti nuolaidos kodą 3W2BZT7E bei atsiskaityti per „PayPal“ mokėjimų sistemą. Lietuvoje analogiškas produktas kainuoja 20 ar net 40 eurų daugiau, tad pasiūlymas tikrai vertas dėmesio.

Pirmoji „Logitech MX518“ versija buvo pristatyta dar 2005 metais, o šiemet gamintojas nusprendė ją atnaujinti. Tam kas yra turėję senesnį modelį, tikrai nebus naujiena, jog „MX518“ modelis pasižymi puikia forma, kuri yra labai patogi. „Logitech“ nusprendė jos nekeisti, tačiau gerokai patobulino kitas jos savybes. Naujoji pelės versija turi „Hero 16K“ jutiklį, kuris leidžia pasiekti diapazoną iki 16000 dpi.

https://www.youtube.com/watch?v=MBWZp0ud1nA

Naujoji „Logitech MX518“ taip pat gavo 32 bitų ARM mikroschemą, o tai reiškia, jog šios pelės greitis siekia 1ms. Tokios savybės leis mėgautis naujausiais žaidimais su itin tiksliai pelės paspaudimais. Verta paminėti ir tai, jog su šiuo modelius Jūs galėsite naudotis „Logitech Gaming Software“ ar „Logitech G Hub“, kurios leis išsaugoti iki penkių skirtingų pelės profilių. Viso to didžiausias privalumas, jog perjungus pelytę prie kito kompiuterio Jūs galėsite naudoti vieną iš išsaugotų profilių be jokių papildomų programų.

Kaip jau minėjome, atnaujinta „Logitech MX518“ versija dabar parduodama vos už 28,09 euro, o tam reikia panaudoti nuolaidos kodą 3W2BZT7E bei atsiskaityti per „PayPal“ mokėjimų sistemą. Lietuvoje analogiškas produktas kainuoja 20 ar net 40 eurų daugiau, tad pasiūlymas tikrai vertas dėmesio.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas