„Amazon“ perspėja „New World“ žaidimo fanus: informuoja ką daryti kilus problemoms su vaizdo plokštėmis

MiTech.lt

2021-10-11, 12:20

0 komentarų
„Amazon“ perspėja „New World“ žaidimo fanus: informuoja ką daryti kilus problemoms su vaizdo plokštėmis

„New World“ žaidimas dar prieš išleidimą nuskambėjo kaip gadinantis RTX 30 serijos vaizdo plokštes, tada buvo išleistas atnaujinimas ir problema buvo neva pašalinta. Žaidimas buvo ne taip seniai išleistas oficialiai, o žaidėjai ir vėl praneša apie gendančias RTX 3090 ir kitas RTX 30 serijos vaizdo plokštes. Daugiausiai gedimų patyrė EVGA vaizdo plokštės, bet yra paveikti ir kiti gamintojai. EVGA pripažino, kad buvo vaizdo plokščių partijų su prastu litavimu, o tai ir galėjo sukelti problemas.

„Amazon“ oficialiai pasisakė, kad „New World“ žaidimas yra saugus ir jame po tyrimo nieko neįprasto nebuvo rasta. Dėl to žaidėjams siūloma kreiptis į gamintoją jei vaizdo plokštė sugedo žaidžiant „New World“.

„Pastaruoju metu gauname vis daugiau pranešimų iš žaidėjų, kurie turi problemų su „GeForce RTX“ vaizdo plokštėmis. Po atlikto tyrimo, mes neradome jokių neįprastų faktorių „New World“ žaidime, kurios galėjo sukelti šias problemas. EVGA jau patvirtino gamybos klaidas kai kuriose „GeForce RTX“ plokštėse. Tai reiškia, kad mūsų žaidimas yra saugus žaisti. Savo žaidėjams mes rekomenduojame kreiptis į gamintoją, jeigu patiriate tam tikrų problemų“,- skelbiama „Amazon“ pranešime.

Kai kurie mano, kad žaidime yra specifinio kodo, kuris stipriai apkrauna vaizdo plokštes, dėl to naudojama per daug energijos, o su tuo nesusitvarko esamos apsaugos. Tai dar nėra patvirtinta.

Visai neseniai „Actually Hardcore Overclocking“ gavo nuo „New World“ žaidimo sugedusią „Gigabyte RTX 3090 Vision“ vaizdo plokštę. Jis nustatė, kad sudegė vienas galios blokas, o taip pat suveikė vienas saugiklis. „Actually Hardcore Overclocking“ mano, kad problemas, galimai, sukelia asimetriškos vaizdo plokščių maitinimo grandinės. 8 fazių valdikliui duodamas netolygus galių blokų kiekis fazėse, dėl to neįmanoma teisingai paskirstyti srovės. Daugiau apie tai video žemiau.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas