Kodėl „Apex Legends“ kūrėjai greitu metu nepristatys daugelio fanų laukiamos šaudyklės tęsinio?

Kodėl „Apex Legends“ kūrėjai greitu metu nepristatys daugelio fanų laukiamos šaudyklės tęsinio?

„Respawn Entertainment“ paskutiniu metu yra labiausiai žinoma dėl kartu su „Electronic Arts“ kurto ir kuruojamo vaizdo žaidimo „Apex Legends“, tačiau jų kelias prasidėjo dar seniau su kita mažiau žinoma franšize „Titanfall“. Pastaroji tikrai nebuvo prasta, tačiau pirmoji jos dalis turėjo tik internetinį rėžimą, o antroji pasirodė panašiu laiku kaip ir „Battlefield 1“ ir „Call of Duty: Infinite Warfare“, o tai lėmė, kad nemažai žaidėjų apie ją net nežino. Tai vis tiek nesutrukdė susirinkti ištikimą fanų ratą ir dabar jau daugelis iš jų reikalauja trečiosios „Titanfall“ dalies ir iš pradžių atrodė, kad tai pagaliau įvyks.

Viena žinutė „Respawn“ „Twitter“ paskyroje tarsi parodė, kad „Titanfall“ tikrai nėra pamirštas ir galbūt pasirodys visų fanų išsvajotas jo tęsinys. Viskas kaip ir būtų gerai, tačiau tam prieštarauja vienas iš studijos komunikacijos atstovų Jason Garza, kuris teigia, kad žaidimas yra pamirštas ir jo tęsinio galima net nelaukti. Tiesa, kad „Respawn“ įrašas nei patvirtina, nei paneigia ką nors apie „Titanfall 3“, tačiau gal pagaliau reiktų pačiai studijai apsispręsti.

Apskritai, „Titanfall“ buvo kažkokia keista franšizė, nes jai ištikimų fanų tikrai netrūksta, tačiau žaidimo pardavimai niekada nebuvo dideli. Šioje situacijoje galima suprasti ir pačius „Respawn“, nes „Apex Legends“ paskutinius kelerius metus yra gryna pinigų spausdinimo mašina ir investuoti į naują, niekad rimtai neįsitvirtinusį žaidimą nebūtų logiška. Pasak pačios studijos, „Titanfall“ yra įaugę į jų kraują, nes net pagrindiniai „Apex Legends“ elementai, tokie kaip judėjimas ar šaudymas buvo perimti būtent iš ankstesniojo jų bandymo. Abu žaidimai net yra susiję tarpusavyje, nes devintajame sezone buvo pagaliau ištesėtas pažadas ir pristatyta herojė „Valkyrie“, kuri yra tiesiogiai susijusi su „Titanfall“ franšize.

Tiesa, kad šiuo metu „Respawn“ turi ir taip ką veikti, nes su nuolatinis „Apex Legends“ palaikymas reikalauja daugybės resursų, o kur dar kiekvieną sezoną išleidžiami nauji žemėlapiai bei herojai. Taip pat yra teigiama, kad jie dirba su „Star Wars Jedi: Fallen Order“ tęsiniu ir dar keliais projektais, tačiau panašu, kad tai tikrai nėra visų išsvajotas „Titanfall 3“. Asmeniškai tikrai norėčiau dar vienos „Titanfall“ dalies, tačiau panašu, kad jos greitu metu tikrai nebus.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas