Ar „Modern Warfare 2” gali sugrąžinti „Call of Duty“ franšizę pamiršusius fanus atgal?

Rokas Gaidys

2022-06-09, 19:30 (atnaujinta 2022-11-29, 00:57)

0 komentarų
Ar „Modern Warfare 2” gali sugrąžinti „Call of Duty“ franšizę pamiršusius fanus atgal?

2009-ais pasirodžiusi „Call of Duty: Modern Warfare“ antroji dalis buvo iš tiesų išskirtinis projektas ir tikrai ne dėl to, kad marketingo kompanijoms buvo skirta dvigubai daugiau pinigų nei pačio žaidimo kūrimui, o dėl kontraversiškų sprendimų, kurie net tada atrodė ypač drąsūs, o šiandien niekas net neišdrįstų jų pakartoti. Todėl savaime suprantama, kad paskelbus apie pastarosios dalies sugrįžimą, susidomėjimas, palyginti su paskutiniais dviem projektais, išaugo net kelis kartus. Trečiadienį parodytas pristatomasis energingas klipas dar labiau paskatino visus su nekantrumu laukti rudens.

Jau prieš kurį laiką pasirodė informacija, kad „Call of Duty: Modern Warfare 2” pasirodys jau spalio 28-ą dieną ir savaime suprantama, kad oficialiai pademonstruotas jis bus labai greitai. Rezultatai kalba patys už save, nes nepraėjus net 24 valandoms po klipo pasirodymo, jis buvo peržiūrų skaičius siekė 18 milijonų su beveik 350 tūkstančių teigiamų įvertinimų „Youtube“ platformoje. Aišku, kad nemažai prie to prisidėjo ir 2019-ais pasirodžiusi pirmoji dalis, kuri pasižymėjo nuosekliu pasakojimu, realistiškumu ir tuo, kad pabaigoje nei viena kovojanti pusė nepasiekė realios pergalės. Jos tęsinys turi ir toliau tai pratęsti ir viską sugebėti net pagerinti tam, kad būtų pateisinti daugelio lūkesčiai.

Nuo pat originaliosios „Modern Warfare 2” išleidimo prie įvairiausių „Call of Duty“ dalių dirbo ne viena studija: „Treyarch“, „Raven Software“, „Infinity Ward“ ir kt.. Natūralu, kad kiekvienais metai išleidžiant po naują šaudyklę bus visko. Vienų sukurti projektai buvo labai teigiamai priimti, kitų- ne. Ir čia nėra nieko nuostabaus, o visas šis savęs neradimas tęsėsi visą dešimtmetį iki 2019-ųjų ir „Modern Warfare“ išleidimo į kurį daugelis tikrai iš pradžių žiūrėjo skeptiškai, tačiau labai greitai pakeitė savo nuomonę. Tokios misijos kaip „Clean House“ tikrai užgniaužė kvapą ir atrodė ypač tikroviškai, todėl savaime suprantama, kad žaidimo tęsinys turi pristatyti kažką panašaus.

Viskas kaip ir būtų gerai, tačiau sekantys du „Call of Duty“ projektai nesulaukė tokio pripažinimo nors iš principo gal nebuvo tokie blogi, tačiau prieš tai pristatytas „Modern Warfare“ tiesiog buvo per daug geras. Viskas su juo tarsi pavyko iš karto, o ir sisteminių klaidų nebuvo per daug. Tikrai, lūkesčiai šiam žaidimui yra tikrai dideli, todėl labai dideli ir tikrai norisi, kad jis būtų vertas tų 70-ies eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas