Asmenininių kompiuterių savininkams tai patiks: „PlayStation“ ekskliuzyvai pasieks ir jus

Asmenininių kompiuterių savininkams tai patiks: „PlayStation“ ekskliuzyvai pasieks ir jus

Olandijoje įsikūrusi „Nixxes“ studija nuolatos dirba su įvairiais žaidimais, kurie yra skirti tiek asmeniniams kompiuteriams, tiek ir konsolėms. Turbūt žinomiausi iš jų yra „Square Enix“ projektai, tokie kaip „Marvel‘s Avengers“, „Deus Ex: Mankind Divided“ ar „Tomb Raider“. Vakar vakare buvo paskelbta, kad būtent ši studija ir yra naujausias „Sony“ pirkinys.

Praėjus vos dvejoms dienoms po „Returnal“ kūrėjų „Housemarque“ studijos įsigijimo „PlayStation Studios“ vadovas H. Hulst paskelbė apie šį sandorį. Kiek tai kainavo „Sony“ nėra atskleidžiama. Panašu, kad dar metų pradžioje „PlayStation“ boso J. Ryan pasakyti žodžiai, apie ekskliuzyvų pritaikymą asmeniniams kompiuteriams, gali virsti realybe jau labai greitai. Tiesa, tai dar nereiškia, kad bus pasekta „Xbox“ pavyzdžiu ir žaidimai pasirodys tą pačią dieną, tačiau tai tikrai geras ženklas stacionarių kompiuterių savininkams.

Greičiausiai „Nixxes“ patys nekurs atskirų naujų projektų, tačiau koncentruosis į „PlayStation“ žaidimų pritaikymą asmeniniams kompiuteriams. Apie patį sandorį tiek „PlayStation“ atstovai, tiek ir „Nixxes“ atsiliepia teigiamai ir džiaugiasi galimybe dirbti vieni su kitais, ir t.t.. Dabar kyla labai paprastai klausimas: kas toliau? Akyliausi fanai tikriausiai pastebėjo sklandančias kalbas apie „Bluepoint Games“ pilną prijungimą prie „Sony“. Būtent jų naujausias projektas, tai yra pernai pasirodęs „Demon‘s Souls“ kalba pats už save, tačiau visi šie gandai nebuvo nei patvirtinti, nei paneigti.

Studijos „Nixxes“ įsigijimas yra tikrai geros naujienos tiems, kurie laukia daugiau „Sony“ žaidimų asmeniniuose kompiuteriuose. Kaip ir anksčiau minėjau, J. Ryan viešai pareiškė, kad vis daugiau „PlayStation“ ekskliuzyvų pasirodys ir kitose platformose ir tai prasidėjo nuo gegužės pabaigoje pasirodžiusios „Days Gone“ kompiuterinės versijos. Prieš tai panašios procedūros sulaukė „Horizon: Zero Dawn“ ir „Death Stranding“, o dabar yra spekuliuojama apie „Uncharted 4“. Savaime suprantama, kad tikėtis, jog „PlayStation“ ekskliuzyvai bus išleidžiami tą pačią dieną kaip ir jų asmeninių kompiuterių versijos yra mažiausiai nerealu, bet „Sony“ tikrai turi ką pasiūlyti iš savo išskirtinių žaidimų repertuaro.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas