„Asus“ ruošiasi naujo „ROG Ally X“ modelio pristatymui: paaiškėjo, kada įvyks speciali spaudos konferencijos ir kokie svarbiausi pakeitimai laukia

Tomas Eidukevičius

2024-05-16, 09:00

0 komentarų

2023 metais daugelis su nekantrumu laukė „Asus“ naujienos žaidimų rinkoje – tai „ROG Ally“ delninio žaidimų kompiuterio. Nors iš pradžių buvo galvota, kad tai tik pokštas, tačiau bendrovė prieš beveik metus pristatė pirmąją šio įrenginio versiją, o netrukus debiutuos ir antroji.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Asus“ ruošiasi naujo „ROG Ally X“ modelio pristatymui: paaiškėjo, kada įvyks speciali spaudos konferencijos ir kokie svarbiausi pakeitimai laukia

„Asus“ kompanijos atstovai atskleidė, jog jau birželio 2 dieną įvyks spaudos konferencija, kurios metu debiutuos naujasis „ROG Ally“ modelis. Jau žinomas ir šio delninio kompiuterio pavadinimas – tai „ROG Ally X“. Bendrovės atstovai atskleidė, kad naujasis variantas turės ir keletą naujovių.

Naujasis „Asus ROG Ally X“ nebus kardinalus atnaujinimas, tačiau pasiūlys tam tikrų naujų galimybių. Čia ir toliau bus naudojamas „Ryzen Z1 Extreme“ lustas ir 120 Hz VRR ekranas. Didžiausias pokytis bus gerokai didesnės baterijos panaudojimas.

„Asus“ vyresnysis viceprezidentas Shawnas Yenas sakė, kad baterija bus daug talpesnė nei ankstesniame modelyje ir tai turėtų būti didesnis nei 30-40 proc. siekiantis atnaujinimas. Jis taip pat užsiminė, kad „Ally X“ galės daugiau nei dvigubai viršyti dabartinės „Ally 2023“ baterijos tarnavimo laiką.

„Asus ROG Ally X“ turės daugiau operatyviosios (RAM) ir vidinės atminties, tačiau tikslūs skaičiai kol kas nėra žinomi. M.2 2230 lizdas taip pat bus pakeistas įprastesniu M.2 2280 lizdu, kad būtų lengviau jį atnaujinti. Taip pat buvo užsiminta apie atnaujintus prievadus.

Atsižvelgiant į tai, kad „Ally 2023“ turėjo tik vieną USB-C prievadą, gali būti, kad „ROG Ally X“ turės du. „Asus“ taip pat perkels ir atminties kortelių lizdą. Tarp kitų užsimintų patobulinimų - valdymo elementų pakeitimai, lengviau keičiami vairalazdės. Galiausiai, atrodo, kad „Ally X“ bus visiškai juodos spalvos, nors kitaip dizainas atrodo nepakitęs.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas