„Battlefield 6“ belaukiant: 3 šaudyklės, kurias išbandyti tiesiog privalote

„Battlefield 6“ belaukiant: 3 šaudyklės, kurias išbandyti tiesiog privalote

Panašu, kad naujausias „Battlefield“ bus pristatytas pavasarį ir greičiausiai pasirodys jau prieš arba per didžiąsias šių metų šventes. Nepaisant to, norint greičiau prastumti laiką parekomenduosime net 3 šios franšizės šaudykles, kurios buvo sukurtos tos pačios studijos. Visos jos tikrai supažindina su tuo, ko galima tikėtis iš „Battlefield 6“, bet ir parodo, kad „DICE“ per paskutinius keletą metų sukūrė ne vieną kvapą gniaužiantį vaizdo žaidimą.

„Battlefield 1“ buvo tarsi šviežio oro gurkšnis vaizdo žaidimuose, ypač dėl to, kad „DICE“ nelabai sekasi su antruoju pasauliniu karu, o ir galimybė pamatyti pirmąjį yra tikrai reta. Šaudyklių, kurios atvaizduoja būtent šią epochą tikrai nėra daug. Šis projektas davė tikrai nemažai: nuo visiškai unikalių ginklų iki kvapą gniaužiančių misijų, o iki šių dienų jis vis dar yra velniškai populiarus ir tikrai nėra sunku suprasti kodėl. Jame pirmą kartą buvo pristatytos istorijos, kurios buvo pasakojamos iš karių lūpų. Žinoma, kad jo „multiplayer“ režimas taip pat sublizgėjo, bet pagrindinės misijos, kuriose buvo galima įsikūnyti nuo pasipūtusio piloto iki palūžti baigiančios pirmojo tanko įgulos yra tikrai vertos dėmesio.

Tęsiant apie įsimintinas istorijas ir misijas, tai privalu paminėti „Battlefield: Bad Company 2“. Jau originalioji „Bad Company“ dalis suteikė daugiau galimybių žaidėjams, bet antroji dar labiau susikoncentravo į tai, kas ją padarė išsiskiriančia, tai yra, pridėjo daugiau įsimintinų veikėjų. Nuo moksliuko „Sweetwater“ iki pasiutėlio „Haggard“- žaidėjams rūpėjo kariai su ryškiomis psichologinėmis problemomis. Galbūt, būtent dėl to, viename iš fanų reikalavimų sąrašo viršuje yra būtent „Bad Company 2“ atnaujinimas arba paprasčiau „remastered“ versija. Žinoma, kad reikia nepamiršti ir „multiplayer“ režimo, kuris atnešė daugybę naujovių į šį žanrą bei „Vietnam“ papildinio, kuris pridėjo naujų žemėlapių bei veikėjų, kurie puikiai atspindėjo šį žiaurų karą.

Apskritai, jeigu patinka „DICE“ šaudyklės ir reikėtų pasirinkti vieną iš jų, tai tikriausiai daugelis savo balsą atiduotų „Battlefield 3“. Atrodo, kad jame viskas padaryta buvo nepriekaištingai: daugybė naujų ir įvairių ginklų, keli puikūs papildiniai ir pagerintas internetinis režimas. Galbūt dėl šių priežasčių naujasis „Battlefield 6“ bus naudojamas jo pavyzdžiu (bent jau taip teigia kūrėjai). Atsižvelgiant į tai, kad jis pasirodė prieš beveik 10 metų, „BF3“ vis dar neblogai žiūrisi iš grafinės pusės, o tada dar visai naujas pastatų griovimas mūšio metu tarsi tapo pavyzdžiu visoms ateities „DICE“ ir „Electronic Arts“ šaudyklėms.

Kol yra laukiama naujojo „Battlefield 6“, tai visos trys paminėtos šaudyklės gali padėti susidaryti vaizdą, kaip jis atrodys. Savaime suprantama, kad realiausiai čia būtų išbandyti ar prisiminti „Battlefield 3“, kuris apskritai iki šių dienų yra laikomas visų „DICE“ ir „Electronic Arts“ bendrų žaidimų pagrindu. Kiti du, taip pat verti dėmesio ir taip pat gali padėti susidaryti įspūdį, bet šio sąrašo viršūnėje tikrai turėtų būti „

1 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas