Geros žinios šaudyklių mėgėjams: „Call of Duty: Vanguard“ bus oficialiai pristatytas jau ketvirtadienį

Rokas Gaidys

2021-08-17, 10:20

1 komentaras
Geros žinios šaudyklių mėgėjams: „Call of Duty: Vanguard“ bus oficialiai pristatytas jau ketvirtadienį

Dar praėjusią savaitę nutekėjo nemažai informacijos apie šiais metais planuojamą šaudyklę „Call of Duty: Vanguard“. Dabar jau net patys kūrėjai neslepia, kad ji šiemet bus būtent antrojo pasaulinio karo tematikos. Taip pat buvo užsiminta apie oficialų pristatymą, beta testavimus bei galutinę išleidimo datą ir panašu, kad bent jau dalis informacijos yra tiesa.

Žaidimas oficialiai bus pristatomas jau ketvirtadienį, 20:30 Lietuvos laiku „Call of Duty: Warzone“ žaidime. Ta proga „Activision“ net pristatė trumpą klipą arba „teaser‘į“ , kuriame galima pamatyti daugiau informacijos apie būsimą žaidimą. Studija tikrai nori užvesti fanus, nes valandą iki „Vanguard“ demonstracijos vis žaidėjai turės galimybę pasidvigubinti savo gaunamą „XP“.

Pati studija žada, kad daugiau informacijos pateiks vėliau ir dėl to yra sunku spręsti apie „Call of Duty: Vanguard“ pristatymą. Kai kurie mano, kad čia ir vėl bus panaudotos slaptosios durys arba žaidimo metu bus parodytas pats klipas, kurį reiks būtinai peržiūrėti, norint toliau kovoti „battleroyal‘yje“. Kaip bus iš tikrųjų visi „Call of Duty“ fanai galės pamatyti jau už kelių dienų oficialaus pristatymo metu. Panašiai buvo pasielgta ir pernai pristatant „Call of Duty: Black Ops Cold War“, nes tada žaidimas ir buvo pristatytas būtent „Warzone“ metu, tačiau „Activision“ gali pasielgti ir visiškai kitaip.

Tuo tarpu, nutekintojų informacija bent jau dalinai pasitvirtino, tai yra antrojo pasaulinio karo tematika bei dar keletas smulkesnių detalių. Kai kurie iš jų teigia, kad žaidimo internetinis režimas bus milžiniškas ir bus smarkiai integruotas į „Warzone“. Taip pat yra nemaža tikimybė, kad „Vanguard“ pavirs į visiškai naują pastarojo žemėlapį, tačiau visa tai bent jau šiuo metu tegul ir lieka gandais, o viskas paaiškės jau ateinantį ketvirtadienį.

1 komentarų

Mantas

Žiauriai laukiu naujų žaidimų apie antrąjį pasaulinį karą, man taip jie patinka dar būna visi atkurti tikromis istorijomis tai išviso nerealiai:))) dabartiniai žaidimai tokie tikroviški su dialogais ir istorijomis nu žodžiu smagu praleisti laiką.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas