„Cyberpunk 2077“ komanda atsinaujina: projektą paliko jo vadovas

„Cyberpunk 2077“ komanda atsinaujina: projektą paliko jo vadovas

Pernai pasirodęs ir daugiausiai žadėjęs metų žaidimas „Cyberpunk 2077“ tikriausiai nuvylė nemažą dalį „CD Projekt Red“ fanų. Pašalintas iš „PlayStation“ internetinės parduotuvės po pirmųjų dviejų savaičių, šis projektas nėra aišku ar kada nors iš viso į ją sugrįš, o pati studija dabar aiškinasi teismuose su investuotojais ir akcininkais. Panašu, kad dabar atsirado pirmoji visų šitų nesusipratimų auka – Adam Badowski, kuris vadovavo visam „Cyberpunk 2077“ projektui.

„Gameindustry“ teigia, kad jo poziciją užims Gabriel Amatangelo, kuris prie studijos prisijungė pernai metų sausį ir vadovavo žaidimo naratyvai arba paprasčiausiai – istorijai. Tačiau tai nereiškia, kad A. Bandowski buvo išspirtas iš „CD Projekt Red“, o tiesiog paprasčiausiai jis dirbs su kitais internetiniais projektais. Tuo tarpu G. Amatangelo turės išsrėbti visą užvirtą košę ir pagaliau sutvarkyti „Cyberpunk 2077“. Žaidimas išleidimo dieną buvo tikrai betvarkė ir nepaisant visų atnaujinimų jis vis dar nėra tinkamas „PlayStation“ internetinei parduotuvei, nepaisant to, kad studijos atstovai nuolatos derasi su „Sony“ dėl žaidimo sugrįžimo.

Šiuo metu „CD Projekt Red“ bando laikytis savo prieš kelis mėnesius sukurto plano. O tai reiškia, kad internetinis arba „multiplayer“ režimas greitu metu nepasirodys. Studijos CEO A. Kacinski dar balandį teigė, kad ankščiau ar vėliau „Cyberpunk 2077“ pasieks tokią versiją, kuria jie net patys bus patenkinti. Metų pradžioje buvo žadėti nemokami papildiniai arba „dlc“, tačiau jie taip pat buvo nustumti į antrąją 2021-ųjų pusę.

Trumpai tariant, „Cyberpunk 2077“ reikia dar daug darbo, kad jis atrodytų taip kaip visi jį įsivaizdavo prieš išleidimą, o tam geresnio kandidato nei G. Amatangelo sunku ir rasti. Prieš prisijungiant prie „CD Projekt Red“ komandos jis dirbo „BioWare“ studijoje su „Dragon Age: Inquisition“ papildiniais bei kitais svarbiais jų projektais. Žodžiu, dabar reikia laukti kol pasirodys pirmasis reikšmingas atnaujinimas, kuris kaip žadėjo kūrėjai bus visiškai nemokamas.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas