„Cyberpunk 2077“ kūrėjams jūsų ašaros nebaisios: dirbs su dviem naujais projektais vienu metu

„Cyberpunk 2077“ kūrėjams jūsų ašaros nebaisios: dirbs su dviem naujais projektais vienu metu

Pernai gruodį pasirodęs „Cyberpunk 2077“ susilaukė dvejopų vertinimų, tačiau didžioji dalis iš jų buvo neigiami. Savaime suprantama, kad jis nebuvo pats geriausias praėjusių metų kūrinys: įspūdingas grafikos ar vaizdo animacijų detales užgoždavo įvairūs strigimai, o ketvirtos kartos konsolėse jis iš viso nebuvo pažaidžiamas, o tai ir lėmė, kad jis, po pirmųjų 10 dienų prekyboje, dabar jau daugiau nei 100-tą dienų yra pašalintas iš „Playstation“ internetinės parduotuvės ir nepanašu, kad greitu metu ten sugrįš. „CD Projekt Red“ yra pasišventę ištaisyti visas klaidas ir pagaliau padaryti taip, kad šis žaidimas funkcionuotų kaip priklauso.

Dabar jie nusprendė, kad keis savo reklamos strategiją ir pradės demonstruoti naujus savo žaidimus tik tada, kai jie bus jau finišo tiesiojoje. Savaime suprantama, kad pagrindinė to priežastis yra „Cyberpunk 2077“ katastrofiškas startas, kuris daugeliui sukėlė daugybę abejonių dėl „CD Projekt Red“ kompetencijos sukurti „AAA“ lygio vaizdo žaidimą. Vakar studija pasidalino vaizdo įrašu, kuriame ir yra pasakoma kodėl buvo pasirinktas toks sprendimas. „CD Projekt Red“ vadovas A. Kicinski teigia, kad jie šiuo metu nori pagerinti naujų projektų kokybę bei sukurti geresnes sąlygas visiems darbuotojams.

Šiame įraše daugiausiai dėmesio yra skiriama pagrindinėms studijos franšizėms, tai yra „The Witcher“ ir „Cyberpunk“, o jų tęsinių kūrimas prasidės jau kitais metais. Pasak „CD Projekt Red“ atstovo M. Nowakowski, ateityje naujų žaidimų demonstracija taip anksti nebebus pradėta, o labiau bus laukiama kol jie bus jau netoli išleidimo dienos. Turbūt čia ir buvo didžiausia „Cyberpunk 2077“ problema, nes pirmą kartą oficialiai pristatytas jis buvo dar 2018-ųjų birželį per „E3“, tačiau ir po 2,5 metų jis vis tiek pasirodė iki galo neužbaigtas.

Savaime suprantama, kad išvysime ir pristatomųjų klipų ar kitos informacijos apie naujus projektus, bet tai nebus nieko konkretaus. Be to ateityje reikia skirti dėmesį visoms platformoms, tačiau ši problema nebebus tokia opi kaip buvo „Cyberpunk 2077“ išleidimo dieną. Dabar jau yra žinoma, kad iki šių metų pabaigos pasirodys „The Witcher 3: Wild Hunt“ ir „Cyberpunk 2077“ naujos kartos konsolių versijos, o pastarasis greitu metu sulauks nemokamo papildinio ir reikia tikėtis, kad tai bus kažkas panašaus į „Blood and Wine“ ar „Hearts and Stone“. Na, o iki naujų žaidimų pristatymų reikės dar porą metų palaukti.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas