„Cyberpunk 2077“ sulauks žadėto papildinio: kūrėjai bando tesėti pažadus, tačiau daugeliui teks nusivilti

Rokas Gaidys

2021-08-18, 16:10

0 komentarų
„Cyberpunk 2077“ sulauks žadėto papildinio: kūrėjai bando tesėti pažadus, tačiau daugeliui teks nusivilti

Praėjus devyniems mėnesiams po nesėkmingo starto „The Witcher“ kūrėjų projektas po truputį bando įsivažiuoti ir dar birželį buvo pagaliau sugrąžintas į „PlayStation“ internetinę parduotuvę. Nepaisant to, daugelis tikrai pažįstami su žaidimo technine situacija vis dar žiūri į jį skeptiškai, nes jis vis dar nepasiekė patenkinamos būklės. Norėdami gerinti situaciją „CD Projekt Red“ pristatė naujausią 1.3 atnaujinimą, kuris ne tik taisys projekto sistemines klaidas, bet ir pridės šiek tiek naujovių.

Daugiausiai dėmesio čia bus skirta techninių klaidų tvarkymui, bendram žaidimo balansui bei kitų problemų sprendimui, tačiau buvo pridėtas ir nedidelis papildinys arba „DLC“. Tiesa, tai nereiškia, kad atsiras istorijos ar misijų papildymų, kurių tikėjosi daugelis ir dėl to studija ir vėl sulaukė kritikos. Į žaidimą bus pridėta alternatyvi pagrindinio V bendražygio Johnny Silverhand išvaizda, pora herojaus švarkų bei galimybė įsigyti dar vieną naują automobilį, bet viskas tuo ir pasibaigia.

Oficialus atnaujinimo pristatymas įvyko vakar „Twitch“ platformoje ir sulaukė įvairiausių vertinimų, kurie daugiausiai buvo neigiami. Atsižvelgiant į „CD Projekt Red“ patirtį su „DLC“, daugelis tikrai tikėjosi pirmojo istorijos praplėtimo, kuris pridėtų naujų vėjų į ir taip visų kritikuojamą žaidimą. Priešingai nei „The Witcher 3“, kuris sulaukė milžiniškų papildymų, „Cyberpunk 2077“ pirmasis atnaujinimas galima pasakyti, kad yra grynai kosmetinis. Praėjus tiek laiko po starto, daugelis tikrai tikėjosi kažko daugiau.

Atnaujinimas 1.3 tikrai nėra milžiniškas pokytis, kurio tikėjosi daugelis esamų arba būsimų žaidėjų. Tiesa, kad bus pridėta ir nemažai sisteminių klaidų pataisymų, tačiau nemaža dalis jau pavargo laukti didelių naujienų. Nepaisant visų nemalonumų , žaidimas turi tikrai nemenką fanų bendruomenę, todėl natūralu, kad daugelis jų vis dar pasitiki „CD Projekt Red“ ir laukia „The Witcher 3“ lygio atnaujinimų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas