„Dragon Age 4“ ir naujasis „Mass Effect“ liepą nebus pristatyti: „BioWare“ šių metų „EA Play Live“ nedalyvaus

„Dragon Age 4“ ir naujasis „Mass Effect“ liepą nebus pristatyti: „BioWare“ šių metų „EA Play Live“ nedalyvaus

Tikriausiai nėra didžiulė paslaptis, kad dauguma fanų skeptiškai žiūri į naujus „BioWare“ projektus. Prie to ypač prisidėjo nesėkmingas „Mass Effect: Andromeda“ startas ir katastrofa tapęs „Anthem“, tačiau paskutinis jų projektas „Mass Effect: Legendary Edition“ štampuoja labai teigiamus atsiliepimus, o tai nuteikia tikrai optimistiškai. Dabar daugelis tikisi kažkokių naujienų dėl naujausios „Mass Effect“ dalies arba „Legendary Edition“ tęsinio, kuri pirmą kartą buvo pristatyta dar gruodžio mėnesį ir liepos antroje dalyje vykstantis „EA Play Live“ būtų puiki proga tam.

Renginys yra planuojamas liepos 22-ą dieną, tačiau nėra žinoma kas iš viso jame bus demonstruojama. Turbūt „Battlefield 2042“ tikrai bus parodytas, tačiau daugelis tikriausiai laukia ir kitų „Electronic Arts“ žaidimų pristatymų, o tarp jų žinoma, kad turėtų būti ir „BioWare“ naujausi kūriniai. Daugelio nusivylimui pati studija pareiškė, kad šią liepą vykstančiame „EA Play Live“ nedalyvaus.

Šia žinia jie pasidalino savo „Twitter“ paskyroje vakar, tiksliau likus mažiau nei trims savaitėms iki suplanuoto renginio, o tai dar labiau mažina susidomėjimą didžiuoju „Electronic Arts“ pristatymu. Šiuo metu yra žinoma, kad „BioWare“ dirba su trimis projektais, tai yra naujasis „Mass Effect“, „Dragon Age IV“ ir „Star Wars: The Old Republic“. Dėl „Mass Effect“ buvo kaip ir aišku, nes pirmasis pristatomasis klipas apie visiškai naują žaidimą pasirodė pernai pabaigoje ir tikėtis kažkokių rezultatų būtų mažiausiai nerealu, tačiau su „Dragon Age IV“ yra šiek tiek kitaip, nes nemažai informacijos apie jį yra jau žinoma, tačiau apie galimą išleidimo langą „BioWare“ informacijos nepateikė.

Savaime suprantama, kad daugelis dabar yra linkę palaukti naujų „BioWare“ projektų, nes paskutinių metų situacija puikiai parodė kas gali nutikti per daug paskubėjus. Nėra aišku, ką „EA“ planuoja pademonstruoti, nes dabar kaip ir akivaizdu, kad be „BF 2142“ greičiausiai bus pademonstruota ir šių metų „FiFA“ versija, kuri dažniausiai yra išleidžiama kiekvienų metų rugsėjį. Jau yra žinoma, kad šiais metais nauja „Need for Speed“ versija nepasirodys, o tai reiškia, kad liepą, norėdama nustebinti, „EA“ tikrai turės ką veikti.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas