EA paskelbė netikėtą naujieną: „Žvaigždžių karų“ gerbėjams tai visai nepatiks

EA paskelbė netikėtą naujieną: „Žvaigždžių karų“ gerbėjams tai visai nepatiks

Vieni šia franšizę dievina, o kiti paprasčiausiai nekenčia, bet abejingų „Žvaigždžių Karams“ tikrai sunku rasti. Taigi bet kokios kalbos apie ją reiškia, kad susidomėjimas bus tikrai milžiniškas, o problema, jog „Electronic Arts“ niekaip neišnaudoja viso potencialo joje, netyla jau seniai, tačiau viskas pasibaigia iš karto po naujausio žaidimo pristatymo. Dabar atrodo natūralu, kad daugelis laukia naujausio jų projekto šia tematika demonstracijos, o puiki proga tam tikrai būtų jau už mažiau nei savaitės planuojamame „EA Play Live“.

Tačiau „Electronic Arts“ paprasčiausiai nutildė bet kokias spekuliacijas ir gandus šia kalba savo „Žvaigždžių Karų“ „Twitter“ platformos paskyroje. „EA Play“ įvyks jau labai greitai, bet be vien tik su nauju „Battlefield“ visos jos neužpildysi, todėl daugelis manė, kad bus galima išvysti ir naujus „BioWare“ projektus, tačiau dar prieš kurį laiką buvo pranešta, kad tai tikrai neįvyks. Dar vis liko kalbos apie „Dead Space“ prikėlimą ar naują „Žvaigždžių Karų“ žaidimą ir t.t., bet dabar jau oficialu, kad pastarąjį greičiausiai išvysime tik ateinančiais metais.

Tikriausiai didžiausios beveik visų „EA“ fanų viltys buvo „Battlefront 3“, „Star Wars Jedi: Fallen Order 2“ ar net „Knight of the Old Repulic“ remake‘as. Bet kuris iš jų būtų tikrai pradžiuginęs visus laukiančius, tačiau dabar visi liko be nieko, nes geriausiu atveju kas nors bus pristatyta tik kitais metais. Pirmieji du iš paminėtų atrodytų kaip ir natūralūs pasirinkimai, nes jie buvo palyginti priimti ir įvertinti, negaliu pasakyti, kad labai gerai, bet teigiamai, o „KOTOR“ ir toliau liks tik gandais, kurie vis labiau panašėja, kad niekados ir nepavirs realybe.

Kad ir ką „Electronic Arts“ nuspręs, tačiau bet kuriame „Žvaigždžių Karų“ žaidime galimybių ir potencialo tikrai netrūksta ir reikia tikėtis, kad jis pagaliau bus išnaudotas. Išskirtinę licenciją į „Star Wars“ „Electronic Arts“ turės tik iki 2023-iųjų pabaigos, o tai reiškia, kad po to bus atviri laukai medžioklei. Prieš gerus pusę metų buvo patvirtinta, kad tuo užsiims „Ubisoft Massive“. Žodžiu, tai gali būti ir paskutinis „EA“ pasispardymas, todėl jie tikrai turi parodyti viską, kas sugeba, nes anksčiau išnaudotos galimybės tikrai nepridėjo pasitikėjimo iš fanų pusės.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas