„Farmville“ sugrįžta: kuriama nauja trečioji populiaraus išmaniųjų žaidimo dalis

Rokas Gaidys

2021-09-21, 12:15

0 komentarų
„Farmville“ sugrįžta: kuriama nauja trečioji populiaraus išmaniųjų žaidimo dalis

Visi, kurie kada nors yra naudojęsi „Facebook“ tikriausiai yra žaidę pranešimų juostos siaubą „Farmville“ arba bent jau pažinojo tokį asmenį. Nuo 2009 iki 2011 „Zynga“ sukurtas „Flash“ platformos hitas tiesiog dominavo šio socialinio tinklo populiarumo viršūnėje. Dar pernai gruodį buvo pranešta, kad po ilgo laiko „Facebook“ nusprendė sustabdyti tokių programėlių palaikymą ir dėl to daugelis ištikimiausių fanų išreiškė nepasitenkinimą, tačiau dabar „Zynga“ patvirtino, kad šiuo metu yra kuriamas „Farmville 3“, kuris bus prieinamas per išmaniuosius įrenginius.

„Farmville“ galima pavadinti tikru fenomenu po to, kai žaidimas debiutavo „Facebook“ ir „Microsoft MSN Games“ platformoje dar 2009-aisiais. Savo aukso laikais jį žaisdavo beveik 35 milijonai vartotojų kiekvieną dieną, o tai įtakojo ir mobiliųjų versijų kūrimą (2010 ir 2012). Projektas buvo toks populiarus, kad nemažai žinomų prekės ženklų ar įžymybių pradėjo bendradarbiauti su juo („McDonald‘s“, „7-Eleven“ ar net „Lady Gaga“).

„Zynga“ paskelbė trumpą pristatomąjį klipą savo „Youtube“ paskyroje, kurio aprašyme yra rašoma, kad žaidimas yra kuriamas mobiliesiems, tačiau neatskleidė planuojamos išleidimo datos. „Farmville 3“ bus panašus į savo pirmtakus, nes leis pradėti kurti savo fermą nuo nulio, tai yra auginti grūdus ir daržoves arba gyvulius. Tiesa, čia bus ir viena naujiena, tai yra fermos gyvūnai čia bus auginami nuo pat mažiausio amžiaus, o rinktis bus galima iš daugiau nei 150 rūšių. Tikriausiai daugiau informacijos kūrėjai pristatys artėjant žaidimo išleidimo datai.

Net ir dabar „Zynga“ leidžia „iOS“ ir „Google Play“ naudotojams parsisiųsti „Farmville 3“, tačiau nėra aišku kaip naujasis žaidimas skirsis nuo dabartinio. Tikriausiai daugiau detalių pasirodys tolimesnėje eigoje, nes dabar jau aišku, kad jame bus galima rinktis iš šimtų dekoracijų, įvairiausių pastatų ir aprangos savo kuriamiems ūkininkams. Tikėtis, kad šis žaidimas pasirodys dar šiemet tikriausiai nėra realu, o geriausiu atveju naujoji „Farmville“ versija pasirodys tik kitais metais.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas