„Gamescom 2021“ vis dėl to įvyks: paaiškėjo studijų sąrašas, kurios dalyvaus šiame renginyje

„Gamescom 2021“ vis dėl to įvyks: paaiškėjo studijų sąrašas, kurios dalyvaus šiame renginyje

Dar birželį praūžė didžiausias vasaros vaizdo žaidimų renginys „E3“, o dabar jau yra planuojamas ir antras pagal dydį „Gamescom“. Vakar renginio organizatoriai pranešė apie jau dabar planuojamą šių metų virtualią parodą, kuri įvyks rugpjūčio 25-27 dienomis. Kartu su smulkesnėmis detalėmis, taip pat buvo paskelbta ir pagrindinė naujiena, tai yra, kurie žaidimų kūrėjai pristatys naujausius savo projektus. Iš viso bus net 19 didžiausių studijų, o tikriausiai iš jų turbūt žinomiausios yra „Microsoft“, „Activision“, „Ubisoft“, „Bethesda“, Bandai Namco“ ir net „Electronic Arts“.

Apie pačią renginio programą nėra atskleista daug informacijos, tačiau patys „Gamescom“ teigia, kad nemažai studijų projektų bus pristatyta per įvairias mini laidas iš kurių turbūt pačios žinomiausios yra „Geoff Keighley‘s Gamescom: Opening Night Live“ ir „Gamescom Studio“. Jų metu galima tikėtis nemažai naujų vaizdo žaidimų pristatymų bei kitų, su industrija susijusių, naujienų. Be to, jau dabar yra skelbiama, kad daug dėmesio bus skirta mažiau populiariems „indie“ žanro žaidimams, kurie turės net dvi atskiras laidas. Organizatoriai teigia, kad mažesnes dalyvaujančias studijas ir jų projektus pristatys jau mėnesio pabaigoje.

Tiesa, jau dabar yra aišku, kad didieji žaidėjai, tokie kaip „Sony“ ar „Nintendo“ net nesiruošia dalyvauti šiame renginyje. Jie nusprendė kurti savo prezentacijas internete („State of Play“ ar „Nintendo Direct“), kuriose jie pristato naujausius savo projektus ir bent jau kol kas jiems tikrai neblogai sekasi. Tiesa, gali būti, kad tokio didžiulio dėmesio jos nesulaukia, tačiau panašu, kad bent jau kol kas studijoms tai nėra motais.

Tai bus antrieji metai, kai „Gamescom“ vyks nuotoliniu būdu, nes visas formatas buvo pakeistas prasidėjus pasaulinei pandemijai pernai, tačiau šiemet buvo planuojama, kad tai bus mišrus renginys, kuriame fanai galės net bandyti stebėti jį gyvai. Šis sprendimas vėliau buvo anuliuotas po organizatorių ir studijų atstovų diskusijų.

„Gamescom 2021“ yra planuojamas šių metų rugpjūčio 25 – 27 dienomis.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas