Geriausias ateinančių metų vaizdo žaidimas? Vakar „Elder Ring“ buvo pademonstruotas visu gražumu

Geriausias ateinančių metų vaizdo žaidimas? Vakar „Elder Ring“ buvo pademonstruotas visu gražumu

Ateinantys metai vaizdo žaidimų mėgėjams tikrai žada daug: „God of War: Ragnarok“, „Dying Light: Stay Human“, „S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl“, „Gotham Knights“ ir dar daugybė kitų dėmesio vertų projektų, tačiau visai nesenai buvo plačiau pristatytas naujausias „FromSoftware“ projektas, kuris gali aplenkti juos visus. Vakar pagaliau buvo pademonstruota ko galima tikėtis iš naujausio studijos projekto, prie kurio taip pat dirba „Sostų Karų“ autorius George R.R. Martin, tai yra buvo parodytas beveik 20-ies minučių trukmės „Elden Ring“ pristatomasis klipas arba „demo“ versija su daugybe žaidimo elementų.

Originalusis studijos planas buvo išleisti žaidimą kitų metų sausį, tačiau visai nesenai buvo nuspręsta išleidimo datą perkelti mėnesiu į priekį ir iki šiol nebuvo aišku kaip iš tikrųjų „Elden Ring“ atrodys, tačiau vakar buvo suteikta galimybė labiau suprasti, ko galima tikėtis iš jo. Pasak kūrėjų, visa pateikta medžiaga yra iš asmeninių kompiuterių versijos ir pilnai neatspindi galutinės produkto.

Klipo pradžioje iš karto galima suprasti, kad tai yra „Dark Souls“ kūrėjų projektas, nes veiksmas prasideda prie pastarąjį primenančio laužo. Iš karto prasideda kelionė po mistišką „Elden Ring“ pasaulį, kuriame atrodo, kad bus dar daugiau mirtinų, iš vieno smūgio nužudančių priešų. Taip pat panašu, kad čia bus dar labiau įsigilinta į „RPG“ žanrą ne tik dėl milžiniško žemėlapio, bet ir dėl didesnės laisvės, kuri bus suteikiama žaidėjui bei platesnio šarvų ir ginklų arsenalo.

Pats valdymas ir kovų mechanikos labai jau panašios į kitus populiarius „FromSoftware“ žaidimus ir tai tikrai nėra blogai. Taip pat yra ir su „Dark Souls“ grafika, nes vizualiai viskas tikrai atrodo įspūdingai, tačiau kiek to išvysime galutinėje versijoje lieka neaišku, bet panašu, kad „Elden Ring“ bus ženkliai didesnis ir ambicingesnis nei jo pirmtakai.

Iš pradžių atrodė keista, kad likus vos keliems mėnesiams iki išleidimo studija vis dar nebuvo pristačiusi „demo“ versijos ir dabar aišku kodėl, nes panašu, kad darbo buvo tikrai daug ir galutinio rezultato laukti yra tikrai verta. „FromSoftware“ visada asocijavosi su aukšto lygio, sunkiais vaizdo žaidimais ir naujausias jų projektas tikrai ne vieną privers laužyti pelę ar klaviatūrą, ir taip tikrai nebus dėl sisteminių klaidų.

„Elden Ring“ pasirodo kitų metų vasario 25-ą ir bus prieinamas asmeninių kompiuterių, „PlayStation 4/5“ bei „Xbox Series/One“ savininkams.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas