Geros žinios Hario Poterio gerbėjams: paskelbta planuojama „Hogwarts Legacy“ išleidimo data

Geros žinios Hario Poterio gerbėjams: paskelbta planuojama „Hogwarts Legacy“ išleidimo data

Tikriausiai vienas iš labiausiai laukiamų ir aptarinėjamų vaizdo žaidimų pastaraisiais metais yra „Hogwarts Legacy“, tačiau bet kokios apčiuopiamos informacijos apie šį ambicingą projektą trūko iki šiol. Po dar 2020-aisiais pasirodžiusio pristatomojo klipo, kūrėjai labai mažai kalbėdavo apie „Hogwarts Legacy“ ir savaime suprantama, kad to pasėkoje atsirado daugybė spekuliacijų, susijusių su žaidimo ateitimi. Ir pagaliau, po daugiau nei 1,5 metų, buvo pagaliau pademonstruotas projektas visu gražumu su numatoma išleidimo data.

Dar prieš kurį laiką „Sony“ pranešė, kad jų tradicinis „State of Play“ renginys bus skirtas būtent „Hogwarts Legacy“ ir aišku, kad susidomėjimo tikrai netrūko. Per dvidešimties minučių transliaciją buvo pademonstruotas žaidimas, kuris tikrai turėtų žavėti visus Hario Poterio fanus. Pirmiausia, tai, kad pagaliau galima susidaryti kažkokį įspūdį kaip viskas atrodys, o iš pirmo žvilgsnio viskas žiūrisi tikrai neblogai. Panašu, kad „Hogwarts Legacy“ bus ne tik palaima akims, bet ir jame tikrai bus ką veikti ir pilnai išbandyti tą mistinį magijos pasaulį. Sunku nupasakoti viską, nes pristatyta buvo tikrai nemažai, todėl žemiau pateikiame vaizdo įrašą iš renginio:

Pasak kūrėjų nurodytos informacijos, žaidimas pasirodys per didžiąsias šių metų šventes, tačiau nereikia būti per daug optimistiškiems, nes jau dabar sklando kalbos apie galimą išleidimo datos nukėlimą. Tokie įvykiai visada yra priimami nemaloniai, tačiau to išvengti dažniausiai nepavyksta, bet „WarnerMedia“ vadovas Jason Kilar užtikrina, kad viskas bent jau dabar vyksta pagal numatytą planą. Nors „Hogwars Legacy“ atrodo tikrai neblogai, tačiau dabar panašu, kad tai yra neišvengiama. Paskutiniais metais beveik visi aukšto lygio vaizdo žaidimai tai išgyveno ir „Cyberpunk 2077“ ir pernykštis „Battlefield 2042“ puikiai parodo dėl ko.

„Hogwarts Legacy“ yra planuojamas šių metų kalėdų laikotarpiui ir bus prieinamas asmeninių kompiuterių ir „PlayStation 4/5“ bei „Xbox One/Series“ konsolių savininkams.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas