Geros žinios visiems „Playstation“ savininkams: išskirtinis žaidimas bus dalinamas nemokamai

Geros žinios visiems „Playstation“ savininkams: išskirtinis žaidimas bus dalinamas nemokamai

Iki dar vieno „Playstation 5“ ekskliuzyvo „Ratchet & Clank: Rift Apart“ laukti liko visai nedaug, tiksliau - birželio pradžios. „Insomniac“ ir „Sony“ kartelę jam yra užkėlę tikrai aukštai, nes tai grečiausiai bus pirmasis žaidimas, kuris išnaudos naujojo „SSD“ disko suteikiamas galimybes ir tai tikrai nereiškia, kad šis projektas tiesiog greičiau užsikraus, bet ir pasiūlys dar daugiau, tai yra galimybę greitai keliauti po pasaulius. Jo belaukiant, „Playstation“ savo savininkus nusprendė palepinti ir nemokamai duoti pirmąją šio žaidimo dalį visiems.

Dabar jau yra oficialu, kad 2016-ųjų „Ratchet & Clank“ visą kovo mėnesį bus nemokamas „Playstation“ internetinėje parduotuvėje. Šis žaidimas prisijungs prie šiuo metu „Sony“ vykdomos iniciatyvos „Play at Home“. Kaip suprantama iš pavadinimo šis projektas skatina žaidėjus vengti nereikalingų kelionių ir pasilikti namuose šiuo pavojingu laikotarpiu. Pirmą kartą taip buvo pasielgta dar pernai balandį, kuomet visi „PS4“ savininkai nemokamai galėjo pasiimti „Uncharted: The Nathan Drake Collection“ ir „Journey“.

Oficialiame pranešime „Sony“ teigia, kad paskutinieji metai tikrai nebuvo patys lengviausi visiems ir jie patys nori duoti kažką žaidimų bendruomenei. Pasak jų, šiomis dienomis visiems tikrai prireiktų papildomų paskatinimų laikytis saugaus atstumo ir dėl to jie su mielu noru duos puikios veiklos nemokamai. Galima suprasti, kad galbūt kažko panašaus sulauksime ir balandį, nes nepanašu, kad tai bus tik vienkartinis dalykas.

„Ratchet & Clank“ nemokamai bus dalinami jau nuo kovo penktos dienos. Tai yra tikrai dar viena priežastis pasilikti namuose, o kartu ir galimybė pasiruošti vasarą planuojam žaidimo tęsiniui. Tiesa, „Playstation Plus“ prenumeratoriai jau senai gali pasiimti šį projektą nemokamai, tai jiems kaip ir daug naudos iš to nebus, bet visiems, kurie jos neturi tai yra tikrai puiki proga išbandyti vieną iš geresnių „Playstation“ išskirtinių žaidimų.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas