„Google“ planai ir idėjos dužo į šipulius: netrukus bus uždaryta žaidimų transliacijos platforma

MiTech.lt

2022-10-05, 12:09 (atnaujinta 2022-12-07, 13:09)

0 komentarų

„Google Stadia” debesija paremta paslauga, leidžianti konsolės kokybės žaidimus žaisti telefone, televizoriuje ir daugelyje kitų įrenginių, debiutavo ne taip ir seniai, tačiau jau labai greitai šios platformos nebeliks.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Google“ planai ir idėjos dužo į šipulius: netrukus bus uždaryta žaidimų transliacijos platforma

„Google“ paskelbė apie „Stadia“ transliacijos platformos pabaigą. Oficialiame tinklaraščio įraše bendrovė patvirtino, kad „Stadia“ veikla bus sustabdyta. Įrašą paskelbė „Stadia“ viceprezidentas ir generalinis vadybininkas Phil Harrison.

Žaidimų transliavimo platforma „Stadia“ tampa dar viena „Google“ projektų žlugdymo auka, praėjus vos keleriems metams nuo jos paleidimo („Stadia“ pradėjo veikti mažiau nei prieš 3 metus). Gandai apie tai, kad „Stadia“ bus išjungta, sklandė daug mėnesių, tačiau bendrovė juos ir toliau atmetinėjo ir netgi patvirtino, kad dirba prie daugiau puikių žaidimų platformai ir „Stadia Pro“.

Visus programinės ir techninės įrangos pirkinius įsigytus per „Google Play Store“, bus galima grąžinti, o prieiga prie jau įsigytų žaidimų bus suteikiama iki 2023 m. sausio 18 d., t. y. neva iki tos dienos, kai „Stadia“ bus išjungta visiems laikams.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas