Ilgai „Dark Souls“ fanų laukta diena pagaliau išaušo: oficialiai pristatytas „Elden Ring“

Rokas Gaidys

2021-06-11, 11:00

0 komentarų
Ilgai „Dark Souls“ fanų laukta diena pagaliau išaušo: oficialiai pristatytas „Elden Ring“

„Dark Souls“ žaidimai tikrai nėra iš lengvųjų, bet turbūt turi pačią lojaliausią fanų bazę. Franšizė, kuri pakeitė daugelio studijų požiūrį ir įrodė, kad daug reikalaujantys projektai yra ne ką mažiau populiaresni nei didžiausi internetiniai žaidimai ir toliau maloniai stebina. „Dark Souls“, „Bloodborne“ ir geriausias 2019-ųjų žaidimas „Sekiro: Shadows Die Twice“ užtikrino, kad studija „From Software“ taptų viena iš sėkmingiausių per visą istoriją. Savaime suprantama, kad daugelis laukia naujausio jų projekto „Elden Ring“, tačiau iki vakar beveik nieko apie jį nebuvo žinoma.

Ilgai lauktas „Elden Ring“ pristatomasis klipas puikiai atspindi kitų populiarių „From Software“ projektų dvasią, o geriausiai yra tai, kad buvo nurodyta net jo išleidimo data. Pats įrašas nuteikia tikrai optimistiškai, nes tai nėra kažkokios atskirai pieštos animacijos, bet greičiau vaizdai iš pačio žaidimo. Milžiniški priešai, tamsus fantastinis pasaulis ir dvasios kurios gali arba pagelbėti, arba, kaip dažniausiai yra įprasta, pakenkti žaidėjui. Trumpai tariant, šios kelios minutės leidžia suprasti, kad H. Miyzaki dar kartą privers visus paprakaituoti su „Souls“ stiliaus žaidimais.

Pirmą kartą „Elden Ring“ buvo pristatytas per 2019-ųjų „E3“ renginį, kuriame buvo pranešta, kad tas pats Hidetaka Miyazaki prie šio projekto dirbs su knygų, iš kurių gimė vienas geriausių visų laikų serialų, tai yra „Game of Thrones“, autoriumi George R.R. Martin. Būtent jis ir buvo atsakingas už viso žaidimo pasaulio kūrimą bei istoriją. Nepaisant to, kad žaidimą kūrė vieni iš didžiausių fantastikos žanro autorių, apie „Elden Ring“ beveik nieko nebuvo žinoma iki šiol, tačiau tai netrukdė fanams spekuliuoti ir išreikšti milžinišką susidomėjimą.

Panašu, kad per šiuos du metus „From Software“ padirbėjo iš peties ir pristatė ne tik klipą, bet ir pačią „Elden Ring“ išleidimo datą. Šis projektas pasirodys tik kitais metais, tiksliau vasario 22-ą dieną ir reikia tikėtis, kad nebus nukeltas. George R.R. Martin istorijos pasakojimas bei Hidetaka Miyazaki dizainas ir valdymo sukūrimas skamba per daug gerai, kad tai būtų galima praleisti.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas