Dar šiemet pasirodys nauja „Resident Evil“ dalis, tačiau daugelis ja naudotis negalės

Rokas Gaidys

2021-09-28, 10:45 (atnaujinta 2021-09-28, 10:57)

0 komentarų
Dar šiemet pasirodys nauja „Resident Evil“ dalis, tačiau daugelis ja naudotis negalės

Nesvarbu, kad jam daugiau nei 15-ka metų, tačiau jeigu reikėtų rengti geriausio siaubo žaidimo rinkimus, tai „Resdent Evil 4“ tikrai užimtų aukštą vietą. Fanai neabejotinai jį mėgsta, o kažkur dar sklando kalbos apie jo „remake“ versiją, kas dar labiau pasaldina faktą, tačiau kūrėjai yra tarsi liežuvį prariję ir iki šiol neišsiduoda. Na, o kol yra laukiama kokių nors žinių apie milžinišką atnaujinimą, buvo prasitarta, kad pasirodys oficiali „VR“ versija, kurios laukti taip ilgai nereikės, bet joje yra vienas, labai didelis minusas.

Dar balandį buvo pranešta, kad „Resident Evil 4“ pasirodys „Oculus Quest 2“ platformoje anksčiau ar vėliau. Dabar paaiškėjo, kad tai įvyks greičiau nei daugelis tikėjosi, tačiau daugiau informacijos apie naująjį žaidimą nėra pateikta. Pasak „IGN“, „Resident Evil 4 VR“ pasirodys jau spalio 21-ą dieną ir bus kaip jau anksčiau buvo minėta „Oculus Quest 2“ ekskliuzyvas. Taip pat buvo pridėtas trumpas pristatomasis klipas, kuriame yra akivaizdžiai matomi keli svarbūs 2005-ųjų versijos elementai, tačiau šį kartą tik iš pirmo asmens perspektyvos.

Nors „VR“ žaidimo versija išlaikys didžiąją dalį originalo dvasios, tačiau joje bus vienas didžiulis skirtumas. Kadangi šį kartą bus pabėgama iš trečio asmens rėžimo, tai dabar žaidėjams norint pasiimti ginklus ir vaistinėles reiks įlysti į savo virtualius kūnus. Taip pat bus pakoreguota rašymo mašinėlė bei įvairios dėlionės bei galvosūkiai tam, kad būtų paprasčiau tai daryti naudojant „VR“ įrangą.

Didžiausia problema yra tai, jog „Resident Evil 4 VR“ bus „Oculus Quest 2“ ekskliuzyvas, o apie papildomas platformas bent jau dabar nėra užsimenama. Tikriausiai jau reikia ruoštis pilnam „Resident Evil 4“ remake‘ui, nes greičiausiai „Capcom“ būtent ir dirba su juo, tačiau savaime suprantama, kad jo tikėtis anksti nėra verta, nes dar gegužę pasirodė „Resident Evil: Village“, kuris galbūt dar iki dabar yra tobulinimas, o naujasis projektas greičiausiai šiuo metu yra tik dar labai ankstyvoje kūrimo stadijoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas