Juokas pro ašaras: išleidžiama dar viena „The Elder Scrolls 5: Skyrim“ versija

Rokas Gaidys

2021-08-21, 08:05

0 komentarų
Juokas pro ašaras: išleidžiama dar viena „The Elder Scrolls 5: Skyrim“ versija

Prieš beveik 10 metų pasirodė vienas geriausių visų laikų „RPG“ žanro žaidimų „Skyrim“, kuris dabar jau verkiant prašosi tęsinio, tačiau panašu, kad jis greitu metu tikrai nepasirodys. Iš atminties galiu pasakyti bent dvi papildomas jo versijas, tai yra „Legendary Edition“ ir „Special Edition“, tačiau jų yra dar daugiau. Pasirodžius naujos kartos konsolėms daugelis suprato, kad dar viena „edition“ tikrai pasirodys, bet jos išleidimo data buvo neaiški. Dabar paaiškėjo, kad „Anniversary“ versija pasirodys dar šiais metais.

Nemeluosiu, „Skyrim“ tikrai nereikia dar vienos versijos, nes jis buvo prieinamas beveik kiekvienoje pasirodžiusioje konsolėje nuo pat 2011 metų. Taip pat, dabartinė versija puikiai veikia tiek „PlayStation 5“, tiek „Xbox Series X/S“, o tai reiškia, kad didelių pokyčių galima nesitikėti. Kadrų per sekundę dydį iš 30 į 60 galima pasididinti per neoficialius papildinius, todėl sunku įsivaizduoti, ką išskirtinio pasiūlys „The Elder Scrolls 5: Skyrim Anniversary Edition“. Galbūt ji pademonstruos geresnius užsikrovimo greičius bei dalinai geresnę optimizaciją, tačiau kažko daugiau tikėtis tikrai nėra verta.

Ištikimiausiems žaidimo fanams tai yra tikrai laukta proga, nes „Skyrim“ bendruomenė šios versijos laukė nuo pat „PlayStation 5“ ir „Xbox Series“ pasirodymo. Tikriausiai ne man vienam, bet ir daugeliui, kurie nelietė šio žaidimo jau amžinybę tai pasirodytų nereikšmingi atnaujinimai, tačiau tikrai atsiras tokių, kuriems jie net pakeis visą „Skyrim“ pasaulį. Dabar jau žinoma, kad viena iš naujovių jame bus žvejyba, kuri atneš daugiau galimybių „RPG“ fanams, bet daugiau didesnių naujienų pastebėti yra sunku.

Apibendrinant, tai dar viena „Skyrim“ versija tikrai nebus įdomi tiems, kurie yra pavargę nuo įvairiausių, 10 metų senumo žaidimo mokamų atnaujinimų. Greičiausiai tai jau bus paskutinis kartas, kai „Skyrim“ bus išleistas, nes daugiau progų tą padaryti tikriausiai nenusimato. Dabar visi su nekantrumu laukia „The Elder Scrolls 6“, tačiau apie jį greičiausiai sužinosime tik po kito „Bethesda“ projekto, tai yra „Starfield“ pasirodymo.

„The Elder Scrolls: Skyrim Anniversary Edition“ pasirodo jau lapkričio 11-ą dieną ir bus prieinamas asmeninių kompiuterių, „PlayStation 4/5“ ir „Xbox One/Series“ savininkams.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas