Ką naujo „Microsoft“ pasiūlys „Xbox Game Pass“ savininkams šį rudenį?

Rokas Gaidys

2021-08-16, 10:20 (atnaujinta 2023-02-10, 16:26)

0 komentarų
Ką naujo „Microsoft“ pasiūlys „Xbox Game Pass“ savininkams šį rudenį?

„Xbox Game Pass“ prenumerata už ganėtinai mažą mokestį „Xbox“ savininkams suteikia prieigą prie daugiau nei šimto žaidimo ir šį sąrašą nuolatos pildo naujais projektais. Rugpjūčio naujienos tikrai buvo neblogos, o jų viršūnėje puikavosi daugybe apdovanojimų pernai susižėręs „Hades“, tačiau ateinantis ruduo tikrai turėtų maloniai nustebinti daugelį prenumeratorių. Žemiau trumpai apžvelgsime kokias naujienas per ateinančius mėnesius pristatys „Xbox Game Pass“.

Rugsėjį prenumeratą papildys daugybė internetinių projektų, tačiau trys iš jų ypač išsiskiria iš aplinkinių. Pirmiausia, rugsėjo 16-ą dieną papildys „Skatebird“, kuris originaliai turėjo pasirodyti dar rugpjūtį, tačiau buvo nukeltas paskutinę minutę. Šis žaidimas puikiai papildys ir taip gausią „indie“ žanro rikiuotę, o iš karto po jo, rugsėjo 17-ą bus pridėtas trečio asmens žaidimas „Aragami 2“ ir 28-ą ėjimais paremtas „Lemnis Gate“.

Spalį prenumeratoriai turėtų šokinėti iš džiaugsmo, nes bus pridėti dar du žaidimai. Pirmiausia, naujausias „Left 4 Dead“ kūrėjų „Turtle Rock Studios“ naujausias projektas „Back 4 Blood“. Šį žaidimą galima išbandyti jau dabar, nes šiuo metu vyksta jo beta versijos testavimas, kuris yra prieinamas visose platformose. Tačiau tuo nebus apsiribota, nes didžiausia strateginių žaidimų naujiena šį rudenį „Age of Empires 4“ prie prenumeratos bus prijungta jau spalio 28-ą dieną. Ar ji sugebės prilygti savo pirmtakams, tai čia jau kitas klausimas, tačiau „Microsoft“ šiuo atžvilgiu yra nusiteikę ypač optimistiškai, todėl nerimauti tikrai neturėtų būti verta.

Apskritai, lapkritį turėtų pasirodyti ne vienas aukšto lygio projektas, o kartu ir vienas laukiamiausių šių metų lenktynių vaizdo žaidimų, tai yra naujoji „Forza Horizon 5“, kuri iš karto, tai yra lapkričio 9-tą, bus prieinama visiems prenumeratoriams nemokamai. Viskas, kas buvo pademonstruota iki šiol atrodo tikrai gražiai ir čia tikrai nėra apsiribojama tik įspūdinga grafika ar dailiais Meksikos vaizdais. O tai, kad jį kuria „Playground Games“ studija, kuri turi beveik nepriekaištingą reputaciją, reiškia jog „Forza Horizon 5“ gali būti vienu iš geriausių ne tik lenktynių, bet ir apskritai visų vaizdo žaidimų šiais metais.

Sunku ginčytis, kad „Xbox Game Pass“ nežada stabdyti per ateinančius rudens mėnesius ir jeigu viskas pasirodys laiku, tai tikriausiai bus geriausias ketvirtis per visą prenumeratos istoriją. Ir čia buvo paminėti tik jau žinomi ir didžiausi planuojami išleidimai, o kur dar „Stardew Valey“ ar „Halo: Infinite“ ir dar daugelis kitų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas