Karantinas nebaisus: „League of Legends“ žaidimo turnyras vyks netikėtoje šalyje

Rokas Gaidys

2021-03-02, 16:40 (atnaujinta 2021-04-27, 00:44)

0 komentarų
Karantinas nebaisus: „League of Legends“ žaidimo turnyras vyks netikėtoje šalyje

Jau daugiau nei metus pasaulį kamuoja „Covid-19“ pandemija ir dėl to nukentėjo beveik visų mūsų įprasto gyvenimo kokybė. Išeiti į miestą ir susitikti su draugais negalima, nevyksta beveik jokie renginiai, sporto varžybos ir pan.. Taip pat atsitiko ir su esportu, nes šiuo metu jis vyksta transliacijų pagalba ir dažniausiai net patys žaidėjai nemato savo varžovų gyvai. Dar pernai baimindamiesi viruso „Riot Games“ atšaukė vieną iš didžiausių elektroninio sporto turnyrų pasaulyje, bet dabar panašu, kad šiemet jis jau vis dėl to įvyks.

Keli „League of Legends“ fanai pastebėjo, kad „LoL Esports“ internetinėje svetainėje buvo patalpinta keista nuotrauka ir dabar daugelis pradėjo spekuliuoti, kad šiais metais antras pagal dydį šio žaidimo turnyras „Mid-Season Invitational“ vis dėl to įvyks. Keisčiausia yra tai, kad jame yra nurodyta vietovė, kurioje šis renginys yra planuojamas ir ji tikrai nustebins daugelį. Tai yra Islandijos sostinė Reikjavikas, kurioje iki šiol nieko panašaus nėra vykę.

Panašu, kad šiuo metu „Riot Games“ nėra pilnai apsisprendę, o galbūt tik svarsto apie šio turnyro galimybes šioje saloje/valstybėje, nes oficialaus pranešimo jie vis dar nepaskelbė. Atsižvelgiant į tai, kad ši vietovė yra atoki nuo viso žemyno ir tai, kad ji yra patogioje geografiškai vietoje, galima teigti, kad tai būtų tikrai logiškas sprendimas. Nėra aišku kaip šis turnyras įvyks, nes greičiausiai iki vasaros vis dar bus ribojamos kelionės beveik visame pasaulyje, bet tai pavyko padaryti jau rudenį.

Pernai pavasarį šis turnyras buvo atšauktas, bet nepaisant to, didžiausias „League of Legends“ renginys „World Championship“ rudenį įvyko Šanchajuje, Kinijoje ir dabar panašu, kad „Riot Games“ yra pasiryžę bet kokiais būdais organizuoti „MSI“. Dar 2019-aisiais Vietname ir Taivane vykęs „Mid-Season Invitational“ pritraukė milijonus žiūrovų ir pamažu tampa rimta atsvara šio žaidimo pagrindiniam renginiui - pasaulio čempionatui. Tai yra viena iš galimybių ir toliau išlaikyti susidomėjimą „League of Legends“, kuriam yra jau daugiau nei vienuolika metų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas