Keisčiausiais elektroninio sporto turnyras? Organizuojamos varžybos su didžiuliu piniginiu prizu

Keisčiausiais elektroninio sporto turnyras? Organizuojamos varžybos su didžiuliu piniginiu prizu

Elektroninis sportas pradėjo populiarėti dar prieš gerus dvidešimt metų, tačiau daugelis tikrai nesitikėjo, kad šis reiškinys pasieks tokias aukštumas. Dabar yra begalė vaizdo žaidimų, kurie yra traktuojami kaip esporto rūšys ir jų nuolatos daugėja ir panašu, kad juos papildys dar vienas vaizdo žaidimas, kuris daugelio sąrašuose nebuvo pirminis kandidatas papildyti ir taip gausią esporto rinką. Jau greitai bus organizuojamas pirmasis 2016-aisiais pasirodžiusio „Stardew Valey“ turnyras.

Vieno iš populiariausio ir sėkmingiausio „indie“ žanro atstovo kūrėjai pranešė apie naujo elektroninio sporto turnyro organizavimą. „Stardew Valey Cup“ varžysis komandos iš keturių žaidėjų ir joms reiks įveikti daugybę užduočių žaidime. Kiekvienoje užduotyje bus renkami taškai, kurie bus dalinami atsižvelgiant į jų sunkumą ir daugiausiai jų surinkę bus paskelbti laimėtojais. Šia žinia pasidalino pats projekto kūrėjas Eric „ConcernedApe“ Barone savo „Twitter“ paskyroje. Pasak jo, pirmosios oficialios „Stardew Valey“ varžybos įvyks jau už poros savaičių, kuriose laimėtojai išsidalins daugiau nei 40 tūkstančių JAV dolerių.

Kad ir kaip panašūs simuliatoriai atrodytų keistai, tačiau tikrai nėra didžiulė naujiena elektroninio sporto erdvėje, nes jau kurį laiką yra organizuojamos „Farming Simulator“ ir kitų panašių žaidimų varžybos. „Stardew Valey“ ar „Minecraft“ yra labai populiarūs „Twitch.tv“ platformoje jau ne vienerius metus, tačiau jų mėgėjams oficialaus turnyro, kuriame galėtų išbandyti savo jėgas iki šiol nebuvo. Dabar „Stardew Valey Cup“ dalyviai galės pademonstruoti naujas taktikas ar triukus visiems ir varžytis dėl solidaus piniginio prizo.

Pats renginys įvyks jau rugsėjo 4-ą dieną, o susidomėjimo juo tikrai netrūksta, ypač „Twitter“ ir „Reddit“ platformose. Vienas iš fanų teigia, kad jau dabar galima įsigyti neoficialią turnyro taurę arba net rasti diskusijų, susijusių su dviejų procentų tikimybe padvigubinti bulvių derlių, tiksliau, kaip blogai bus jeigu to nepavyks padaryti ir t.t.. Žodžiu, praėjus net penkiems metams po išleidimo „Stardew Valey“ vis dar turi nemažą susidomėjimą vaizdo žaidimų bendruomenėje ir dabar jis turėtų dar labiau išaugti.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas