Konsolių savininkai sulauks džiugios naujienos: praėjusių metų fenomenas jau netrukus bus prieinamas ir Jums

Konsolių savininkai sulauks džiugios naujienos: praėjusių metų fenomenas jau netrukus bus prieinamas ir Jums

Praėjusių metų fenomenas „Among Us“, kuris tarsi per naktį iš niekam nežinomo, vos keltą žaidėjų turinčio projekto tapo vienu iš populiariausių pasaulyje, plečia horizontus. Nors dabar jis jau nebėra toks dažnas daugelio pasirinkimas, tačiau greitu metu tai gali pasikeisti, nes praėjusios savaitės pabaigoje buvo oficialiai paskelbta „Xbox“ ir „PlayStation“ versijų išleidimo data iki kurios laukti liko nedaug, o dar geriau yra tai, kad „Xbox Game Pass“ prenumeratoriai iš karto jį pasiimti galės visiškai nemokamai.

Oficialiai „Among Us“ „PlayStation 4“, „PlayStation 5“, „Xbox One“ ir „Xbox Series“ konsoles pasieks jau gruodžio viduryje, tačiau ne visiems vartotojams iš karto. „Among Us Crewmate Edition“ kaina prasidės nuo 30-ies eurų ir jis prekyboje pasirodys jau gruodžio 14-ą Europoje, 16-ą Japonijoje ir Pietų Korėjoje ir tik kitų metų sausio 11-ą likusiose šalyse. Taip pat yra skelbiama, kad kitų metų pavasarį pasirodys „Imposter Edition“ versija, kurios kaina prasidės nuo 50 eurų ir „Ejected Edition“ už 90 eurų.

Nėra didžiulė naujiena, kad „Innersloth“ mėgsta pažaisti fanų nervais, nes atvykimas į konsoles jau buvo senai žadėtas. Apie nemokamą „Xbox Game Pass“ versiją buvo paskelbta dar praėjusių metų gruodį, o apie „PlayStation“ – balandį, tačiau tik dabar buvo duota tiksli išleidimo data. Pirminis studijos planas buvo išleisti žaidimą dar rugsėjį, tačiau planai pasikeitė kūrėjams nusprendus geriau optimizuoti projektą ir taip išvengti galimų sisteminių klaidų. Žaidėjai galės rinktis iš daugiau opcijų, o didžiųjų konsolių prijungimas turėtų padėti susigrąžinti dalį „Among Us“ jau primiršusių žaidėjų.

„Among Us“ yra prieinamas asmeniniųkompiuterių, išmaniųjų įrenginių, „Nintendo Switch“ savininkams ir gruodžio 14-ą „PlayStation 4/5“ bei „Xbox One/Series“ konsolėse.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas