Krepšinio fanams tai patiks: paaiškėjo „NBA 2K22“ išleidimo data bei viršelio atletas

Rokas Gaidys

2021-07-15, 15:20

0 komentarų
Krepšinio fanams tai patiks: paaiškėjo „NBA 2K22“ išleidimo data bei viršelio atletas

Informacija apie kiekvienais metais pasirodantį „NBA 2K“ viršelį pasirodė dar prieš kelias savaites, tačiau ji niekada nebuvo oficialiai patvirtinta iš kūrėjų pusės. Kadangi jie kiekvienai žaidimo versijai yra linkę sukurti atskirą paveikslą, tai savaime suprantama, kad ir juose pavaizduoti įvairūs krepšininkai ir spekuliacijų buvo tikrai nemažai. Vakar pagaliau oficialiai kaip visa tai atrodys bei nurodyta išleidimo data ir pademonstruotas trumpas reklaminis klipas.

Natūralu, kad kiekvienas viršelis priklauso atskirai žaidimo versijai, kurias jau dabar galima užsisakyti iš anksto, o pradėti žaisti jau rugsėjo 10-tą dieną visame pasaulyje. Pirmiausia yra „Standart Edition“, kurios kaina bus 60 eurų senos kartos platformose ir 70 eurų „PlayStation 5“ ir „Xbox Series X/S“. Ant jos puikuosis Slovėnijos rinktinės ir Dalaso „Mavericks“ klube gynėjo arba lengvojo krašto pozicijoje žaidžiantis Luka Dončič. Jis taip pat puikuojasi ir versijoje, kuri veiks abiejų kartų „Xbox“ arba „PlayStation“ konsolės, o jos kaina prasidės nuo 80 eurų.

Taip pat bus išleidžiama šventinė versija, skirta paminėti 75-osioms „NBA“ lygos metinėms, kurios kaina prasidės nuo 100 eurų. Ant jos puikuosi vieni iš ikoniškiausių visų laikų krepšininkų, tai yra Kevin Durant, Dirk Nowitzki ir Kareem Abdul-Jabbar. Taip pat, pirmą kartą dar dvi versijos, o vienoje iš jų pirmą kartą ant viršelio pasirodys ir krepšininkė, tai yra „WNBA“ žvaigždė ir čempionė Candace Parker. Kitoje, skirtoje Japonijai, puikuosis tos šalies ir Vašingtono „Wizards“ lengvojo krašto puolėjas Rui Hachimura.

Pristatomajame klipe vaizdų iš pačio žaidimo nematyti, o labiau yra rodoma paprasčiausia filmuota medžiaga. Kaip ir pernai nemokamos galimybės atsinaujinti į naujos kartos versiją nebus, o visi norintys tai padaryti turės mokėti papildomą mokestį. Tai yra ne pirmas ir paskutinis sporto simuliatorius, kuriame naudojamos panašios priemonės („FIFA 22“ ar „Madden NFL 22“).

„NBA 2K22“ pasirodo jau rugsėjo 10-tą dieną ir bus prieinamas „Nintendo Switch“, asmeninių kompiuterių, „PlayStation 4/5“ ir „Xbox One/Series“ savininkams.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas