Kur ritasi pasaulis: sukurtas kompiuterinis žolės pjovimo žaidimas

Kur ritasi pasaulis: sukurtas kompiuterinis žolės pjovimo žaidimas

Simuliatorių žanras yra velniškai populiarus ir nemažai jų yra tapę net kasmetinėmis franšizėmis (ir tikrai nekalbu apie sporto žaidimus), o didžioji dalis jų paprasčiausiai net paprasčiausiai yra tapę savotiškomis parodijomis. „Farming Simulator“, „Train Simulator“, „Gas Station Simulator“ – pasirinkimų tikrai netrūksta. Jų tikrai yra daug, tačiau dabar akys pradėjo krypti į dar unikalesnį, tai yra žolės pjovimo simuliatorių.

„Lawn Mowing Simulator“ yra naujausias puikiai indie žanre žinomos „Curve Digital“ leidinys, kurį kuria „Skyhook Games“ – studija, kuriai tai yra ne pirmas kartas šioje dar visiškai neišartoje žemėje. Keisčiausia yra tai, kad jie net labai rimtai žiūri į naujausią savo žaidimą, nes net pristatomajame klipe yra sunku įžvelgti bent mažiausią humoro užuomazgą. „Steam“ platformoje jis yra apibrėžiamas, kaip galimybė patirti Britanijos kraštovaizdžio grožį pjaunant žoliapjove.

Viskas prasidėjo nuo paprasčiausio pajuokavimo žurnale „Garden Soft“ dar 1988 metais, kai buvo sukurtas prototipas šiam žaidimui. Tuo metu „Adwanced Lawnmower Simulator“ buvo paprasčiausias juodas taškas, kuris judėdamas naikino žalią spalvą kompiuterių ekrane. Ši idėja labai patiko žurnalo redaktoriams ir šis projektas buvo patalpintas ant jo viršelio. Šis juokelis tęsėsi dar keletą metų, o dabar panašu, kad įgavo realią formą. „Lawn Mowing Simulator“ leis valdyti tokių sodo technikos gamintojų kaip „Toro“, „SCAG“ ar „STIGA“ techniką (ironiška, bet jame greičiausiai nebus „John Deere“ žoliapjovių).

Jau rugpjūčio 10-tą dieną šis žaidimas taps prieinamas „Xbox“ ir asmeninių kompiuterių savininkams, o jo kaina prasidės nuo 29,99 eurų. Tiesa, visi „Xbox Insider“ prenumeratoriai jau dabar gali išbandyti „Lawn Mowing Simulator“, o likusiems entuziastams reiks palaukti dar keletą savaičių.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas