Kūrėjai prisižadėjo: įspūdingasis „Dying Light 2“ žaidimas atkeliauja

Kūrėjai prisižadėjo: įspūdingasis „Dying Light 2“ žaidimas atkeliauja

Pirmą kartą apie 2015-ųjų „Dying Light“ tęsinį buvo užsiminta dar prieš trejetą metų, bet nuo tada šis projektas labiau yra apipintas mistika, o ne tikslia informacija. Kaimynų lenkų studija „Techland“ jau ne kartą nukėlė planuojamą žaidimo išleidimo datą, nes originalusis planas buvo dar pernai pavasarį. Akivaizdu, kad šis planas buvo per daug optimistiškas, tačiau nuo pirminio termino praėjo beveik metai ir dabar daugelis su nekantrumu laukia naujausios informacijos apie šį žaidimą.

„Techland“ visai nesenai pasidalino vaizdo įrašu, kuriame yra pateikiama šiek tiek informacijos apie kūrimo procesą ir keletas pačio žaidimo vaizdų bei pati svarbiausia žinia, kad „Dying Light“ pasirodys dar šiais metais. Kūrėjai teigia, kad tai yra milžiniškas ir sudėtingas projektas, kuris turi atitikti jų lūkesčius, o tam tikrai reikia papildomo laiko. Pasak jų, dabar visi studijos darbuotojai be pertraukų dirba prie jo, o jis bus žaidžiamas ne vieną mėnesį. Atrodo, kad naujasis „Dying Light 2“ iš tiesų bus milžiniškas ir daugiau smulkesnės informacijos apie jį „Techland“ pateiks jau greitai.

Dar praėjusią savaitę dėl kilusios įtarimų dėl projekto vystymo bangos, studija pripažino, kad 2018 metų pristatymas buvo nepasvertas ir per ankstyvas, nes žaidimas dar toli gražu nebuvo prie finišo tiesiosios. Vyriausiasis „Dying Light 2“ dizaineris T. Smektala teigia, kad šiuo metu „Techland“ komandai reikia pasitikėjimo ir palaikymo iš pačių žaidėjų, nes sąlygos kurti šiuo metu tikrai nėra pačios palankiausios. Taip pat įraše buvo pridėta ir pačio žaidimo vaizdų, tiksliau kokios 15-ka sekundžių, o tai po tiek laukimo yra tikrai per mažai.

Daugiau apie ilgai reklamuotą projekto progreso pristatymą nelabai yra ką ir pasakyti. Suprantama, kad visi tikėjosi ženkliai daugiau, o ir pati išleidimo data nenuteikia labai optimistiškai. Tikriausiai visi puikiai prisimena kaip nutiko su „CD Projekt Red“ pernai, nes išleidimo dieną „Cyberpunk 2077“ tikrai nebuvo užbaigtas. Dabar reikia apsišarvuoti kantrybe ir duoti kūrėjams laiko bei galimybę patiems nuspręsti kada jau „Dying Light 2“ bus pilnai paruoštas žaisti.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas