Laukiantiems „New World“ liūdnos žinios: suplanuota išleidimo data yra nukeliama

Laukiantiems „New World“ liūdnos žinios: suplanuota išleidimo data yra nukeliama

Turbūt vienas iš laukiamiausių šios vasaros žaidimų yra didžiausias iki šiol „Amazon“ kurtas panašaus pobūdžio projektas „New World“. Naujausias „MMORPG“ žanro atstovas yra jų bandymas varžytis su tokiais grandais kaip „World of Warcraft“ ar „Final Fantasy 14“. Šio žaidimo testavimas „Steam“ platformoje tapo absoliučia sėkme, tačiau dabar buvo pareikšta, kad visiems jis bus prieinamas vėliau, nei buvo planuota.

Oficialioje „New World“ „Twitter“ paskyroje buvo pranešta, kad žaidimas bus oficialiai nukeltas dar mažiausiai mėnesiui, tai yra į rugsėjo 28-ąją. Pagrindinė to priežastis yra po beta versijos testavimo sulauktas žaidėjų atsakas į kurį panašu, kad kūrėjai žiūri labai rimtai. Pasak pranešimo, visas papildomas laikas leis studijai sutvarkyti sistemos klaidas, pagerinti bendrą stabilumą ir atšlifuoti kitas žaidimo detales. Tiesa, tai yra ne pirmasis žaidimo nukėlimas, su kuriais fanai jau yra susitaikę, nes pagal originalųjį planą, „New World“ turėjo būti išleistas dar pernai gegužę, tačiau buvo nukeltas dėl pasaulinės pandemijos.

Dar praėjusią savaitę visi, iš anksto užsisakę šį žaidimą, turėjo galimybę jį išbandyti praėjusią savaitę ir nepaisant to, kad žaidėjų skaičius buvo smarkiai apribotas, „New World“ tapo vienu iš populiariausių visoje „Steam“ platformoje. Bendras praleistų valandų skaičius ten viršijo 25-is milijonus ir pagal juos galima spręsti, kad jo fanų jau dabar tikrai netrūksta. Tiesa, populiariausi „Twitch“ platformos transliuotojai, tokie kaip „Summit1g“ ar „Asmongold“ pažėrė nemažai kritikos, kuri yra susijusi su pačiu žaidimo valdymu ir kitomis smulkiomis mechanikomis.

Ši nukėlimas, nors ir nedidelis, bet vis tiek pavojaus signalas naujai studijai, kuri vis dar neišleido jokio vaizdo žaidimo. Paskutinis jų projektas, pavadinimu „Crucible“ buvo greitai sustabdytas vos tik pasirodęs. Na, o dabar panašu, kad visi nukėlimai gali ir pakenkti „New World“ laukiančiųjų susidomėjimui, tačiau gera žinia yra ta, kad greičiausiai laukti nereikės taip ilgai.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas