Laukti liko nedaug: jau netrukus bus pristatytas naujausias „Žvaigždžių Karų“ žaidimas

Rokas Gaidys

2021-10-14, 12:00

0 komentarų
Laukti liko nedaug: jau netrukus bus pristatytas naujausias „Žvaigždžių Karų“ žaidimas

„Žvaigždžių Karai“ yra turbūt viena iš brangiausių ir vertingiausių visų laikų franšizių ne tik kine, bet ir vaizdo žaidimuose. Nuo praėjusio tūkstantmečio 9-ojo dešimtmečio iki šių dienų ištikimiausi fanai sulaukė nė vieno ypač sėkmingo bandymo joje, tačiau paskutinieji metai nebuvo patys dosniausi kompiuterinių projektų mėgėjams, o daugiausiai tai yra susiję su „Electronic Arts“ ir „Disney“ suokalbiu, kuris nuo pat 2013 studijai suteikė išskirtinės teisės į „Žvaigždžių Karus“, tačiau jų išleisti žaidimai dažnai tapo ne tik apkalbų, bet ir patyčių objektu.

Dabar viskas keičiasi ir panašu, kad išskirtinės teisės į „Žvaigždžių Karus“ iš „EA“ bus atimtos visam laikui, tačiau gali būti, kad gruodį bus pristatytas paskutinis jų projektas šioje franšizėje. „Disney“ jau dabar skelbia, kad jau šių metų gruodį bus pristatytas naujausias žvaigždžių karų žaidimas. Bent taip jau yra teigiama „Bring Home The Bounty“ akcijoje, kurios metu kiekvieną antradienį iki metų pabaigos bus pristatomi naujausi su franšize susiję produktai. Pateiktame tvarkaraštyje, tiksliau gruodžio keturioliktą dieną yra rodomas pultelis ir akivaizdu, kad tai tikrai yra susiję su vaizdo žaidimais.

Dar visai nesenai pasirodė kalbos, kad prie panašaus projekto dirba „Detroit: Become Human“ kūrėjai „Quantic Dream“ ir jis bus susijęs su „Disney+“ platformoje karaliaujančiu „The Mandalorian“. Tiesa, tai nereiškia, kad bus pristatytas būtent jų kuriamas žaidimas, nes be jų taip pat yra žinoma, kad „Ubisoft“ ir tie patys „Electronic Arts“ kuria kažką iš „Žvaigždžių Karų“ tematikos. Realiausiais variantas yra, kad tai bus „EA“ naujausias bandymas franšizėje – 2019-ais pristatyto „Star Wars Jedi: Fallen Order“ tęsinys.

Viskas tikrai skamba įdomiai, tačiau iškyla kita problema: ateityje „Žvaigždžių Karų“ žaidimai gali pasirodyti net po kelis kartus per metus ir jų paprasčiausiai jų gali būti per daug. Dar prieš mėnesį, „Sony“ oficialiai pranešė apie laikiną „PlayStation 5“ ekskliuzyvą „Knights of the Old Republic Remake“, tačiau naujos informacijos apie jį tikėtis taip greitai nėra realu. Trumpai tariant, po dviejų mėnesių pagaliau sužinosime ką naujo „Žvaigždžių Karai“ pasiūlys vaizdo žaidimų fronte.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas