Legendinis ispanų sporto klubas žengia į naujus vandenis: buria itin populiaraus žaidimo komandą

Arnas Balčiūnas

2021-11-19, 14:30

0 komentarų
Legendinis ispanų sporto klubas žengia į naujus vandenis: buria itin populiaraus žaidimo komandą

„FC Barcelona“ žengia į populiaraus „League of Legends“ žaidimo erdvę – realaus laiko strateginis veiksmo žaidimas su daugiausia gerbėjų ir žiūrovų visame pasaulyje patraukė vienos sėkmingiausių visų laikų sporto organizacijų dėmesį. Ispanijos futbolo klubas paskelbė apie oficialų prisijungimą prie „League of Legends“ e-sporto erdvės su komanda, kuri 2022 metais kausis Superlygoje – aukščiausio lygio esporto turnyre Ispanijoje. Tai oficialiai buvo paskelbta oficialioje „FC Barcelona“ organizacijos žinutėje socialiniame tinkle „Twitter“.

Klubas dar oficialiai nepaskelbė savo „League of Legends“ e-sporto komandos sąrašo. Anksčiau ar vėliau laukiamas organizacijos suburtos komandos narių pristatymas.

„FC Barcelona“ paminėjo, jog į „League of Legends“ žvelgia kaip į kitą savo e-sporto projektą bei viešai paskelbė tokias mintis: „Dalyvaudama šiame turnyre, „FC Barcelona“ sustiprina savo įsipareigojimą e-sportui, strategiškai svarbiai organizacijai krypčiai, prie kurios prisijungėme prieš dvejus metus su tikslu įsitvirtinti šioje sferoje“.

„League of Legends“ yra strateginis žaidimas, kuriame dvi penkių žaidėjų komandos susiduria virtualiame pasaulyje ir varžosi siekdamos savo užsibrėžtų tikslų. Galiausiai dvi geriausios pasaulyje komandos varžosi „League of Legends“ Superlygoje. Dabartinis jos čempionas yra „Vodafone Giants“ -komanda, kuri rugpjūčio 12 d. Barselonoje vykusiame finale įveikė „UCAM Esports Club“.

„FC Barcelona“ organizacija nėra naujokė e-sporto srityje, ji turi subūrusi jos vardu žaidžiančias komandas, rungtyniaujančias įvairių kitų populiarių žaidimų lygose - „Rocket League“ „PES 2020“ ir „Hearthstone“ jau iki šiol turėjo profesionaliose šių žaidimų e-sporto lygose rungtyniaujančius „FC Barcelona“ atstovus. Dabar, su nauja komanda žengdamas į „League of Legends“ erdvę, klubas siekia paįvairinti savo veiklą bei perkelti, sustiprinti savo prekinį ženklą tokiose šalyse kaip Kinija ir Jungtinės Amerikos Valstijos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas