Liūdnos žinios „PlayStation“ savininkams: laukiamiausias metų žaidimas yra nukeliamas

Rokas Gaidys

2021-08-02, 16:10 (atnaujinta 2023-01-17, 15:23)

0 komentarų
Liūdnos žinios „PlayStation“ savininkams: laukiamiausias metų žaidimas yra nukeliamas

„Horizon: Forbidden West“ yra tas žaidimas, kurio su nekantrumu laukia kiekvienas „PlayStation“ konsolės savininkas, nes akivaizdu, kad jis bus prieinamas tiek „PS4“, tiek ir „PS5“ kompiuteriuose. Dar prieš beveik mėnesį buvo pademonstruota nemaža dalis pačio projekto bei keletas didesnių ir mažesnių jo subtilybių ir panašu, kad planuojamam šių metų gruodžio mėnesio išleidimui buvo tarsi uždegta žalia šviesa, tačiau gali būti, jog viskas nėra taip gerai, kaip atrodo iš šono, „Guerilla Games“ stovykloje.

„Bloomberg“ teigia, kad nemalonia informacija pasidalino vienas iš industrijos asų Jason Schreier. Jis teigia, kad „Horizon: Forbiden West“ nepasirodys šiais metais, o greičiausiai bus išleistas tik 2022-ųjų bėgyje. Pasak Schreier, tikslios išleidimo datos nėra, bet galima apsiriboti ties 2022-ųjų pirmu ketvirčiu. Ši žinia tikriausiai nuvils daugelį, tačiau to iš dalies ir buvo galima tikėtis, nes jau prasidėjus rugpjūčiui, „Sony“ vis dar neturi pranešę planuojamos išleidimo datos didžiausiam savo metų vaizdo žaidimui.

Jeigu šios kalbos pavirs realybe, tai „Horizon: Forbiden West“ vėlavimas paliks nemažą tuštumą „PlayStation“ savininkams šių metų šventiniu laikotarpiu. Kažkaip greitai ir nesišviečia daugiau naujų „Sony“ išskirtinių žaidimų, nes „Ghost of Tsushima: Director's Cut“ ir „Death Stranding: Director's Cut“ sunku jais pavadinti. Dar nesmagiau daugeliui ištikimų konsolės fanų yra tai, kad vienintelį planuojamą „PlayStation“ ekskliuzyvą, tai yra „Deathloop“, kuria „Microsoft“ valdoma studija. Nors „Arcane“ studijos darbai kalba patys už save, tačiau tai tikriausiai nepadarys tokios didžiulės įtakos, kokią galėjo padaryti „Horizon: Forbiden West“.

Žinoma, kad negalima atmesti galimybės, jog „Sony“ dar vis neiššaudė visų kozirių, tačiau laiko jiems tai pademonstruoti nebėra tiek daug. Kelių mėnesių bėgyje vyks dar vienas „State of Play“, kurio metu turėtų paaiškėti, ką jie pasiūlys likusiems 2021-iesiems. Tai reiškia, kad jeigu šios naujienos arba gandai nebus patvirtinti iki renginio, tai jo metu viskas tikrai paaiškės.

„Horizon: Forbidden West“ pasirodys kitais metais „PlayStation 4“ ir „PlayStation 5“ konsolėse.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas