Liūdnos žinios „PlayStation“ savininkams: vienas iš konsolės flagmanų šiais metais nepasirodys

Rokas Gaidys

2021-06-03, 13:00 (atnaujinta 2023-01-17, 15:23)

0 komentarų
Liūdnos žinios „PlayStation“ savininkams: vienas iš konsolės flagmanų šiais metais nepasirodys

Dar pernai per rudenį per oficialų „PlayStation5“ konsolės pristatymą buvo pranešta, kad geriausias 2018-ųjų vaizdo žaidimas sulauks tęsinio žymiai greičiau nei daugelis tikėjosi. Savaime suprantama, kad vos minutės trukmės klipas kaip ir nieko neparodė, tačiau jame 2021-ųjų data tikrai suteikė nemažai vilties. Vakar vakare „Santa Monica Studios“ savo „Facebook“ paskyroje pranešė, kad „God of War“ tęsinys nebus išleistas šiais metais.

Šiuo metu apie patį žaidimą tikrai nėra žinoma daug, net nėra aišku kaip jis vadinsis. Dar visai nesenai „Sony“ patvirtino, kad tai nebus daugelio nuspėtas „God of War: Ragnarok“. Pats jo nukėlimas į ateinančius metus tikrai neturėtų nustebinti daugelio, nes to ir buvo tikėtasi. Dar geriau yra tai, kad naujoji dalis nebus prieinama išskirtinai tik „PlayStation5“ konsolėje, bet ji taipogi veiks ir ketvirtos kartos „Sony“ kompiuteryje, o tai reiškia, kad ir vėl pasinerti į Kratos ir Arteus nuotykius nereikės papildomai paploninti piniginės.

Tiesa, tai nebuvo iš piršto laužta informacija, nes daugelis ir taip tikėjosi naujojo „God of War“ ir senose konsolėse. Kiti žaidimai kaip „Returnal“ ar „Ratchet & Clank“ jau nebepasirodys „PlayStation4“ konsolėje, tačiau džiugu matyti, kad „Sony“ viso dėmesio dar nėra sutelkę į „PS5“ kurį ir dabar vis dar yra sunku įsigyti. Dabar yra numatoma, kad šio žaidimo kompiuterio trūkumai parduotuvėse gali nusikelti net į kitų metų antrąją pusę.

Grįžtant prie 2018-ųjų „God of War“ tęsinio, tai ši žinia tikrai nenustebino daugelio, nes viduryje metų nieko nežinoti apie vieną iš pagrindinių „PlayStation“ žaidimų buvo paprasčiausiai keista. Dabar tikrai nereikia užmėtyti „Santa Monica Studios“ akmenimis ir laukti antrosios dalies, kuri tikrai būtų verta pirmosios tęsinio. Teorijų apie antrąją dalį tikrai netrūksta, tačiau kol patys kūrėjai nepateiks daugiau informacijos apie savo projektą, visa tai ir toliau teliks spėjimais.

„God of War“ tęsinys pasirodys kitais metais ir bus prieinamas „PlayStation4/5“ konsolėse.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas