Mėlynų ežių niekada nebus per mažai: pasirodė pirmasis „Sonic Frontiers“ „gameplay“ klipas

Rokas Gaidys

2022-06-02, 10:45

0 komentarų
Mėlynų ežių niekada nebus per mažai: pasirodė pirmasis „Sonic Frontiers“ „gameplay“ klipas

Paskutinį kartą tikras „Sonic the Hedgehog“ žaidimas pasirodė dar 2017-aisiais, tai savaime suprantama, kad jeigu nebūtų pasirodžiusios dvejos Holivudo ekranizacijos bei keli mažesni projektai, tai ši franšizė jau būtų greičiausiai labai smarkiai primiršta. Dabar daugeliui tikriausiai kyla klausimas „ką Sega veikė paskutinius penkerius metus?“, o atsakymas yra ganėtinai paprastas – kūrė milžinišką atviro pasaulio žaidimą, kuris vadinsis „Sonic Frontiers“. Vakar pagaliau pasirodė pirmasis klipas, kuriame pagaliau buvo parodyta kaip šis, ne vienerius metus brandintas projektas atrodys.

Pirmą kartą „Sonic Frontiers“ buvo pristatytas pernai gegužę per franšizės 30-ąjį gimtadienį, tačiau tada net nebuvo paskelbtas oficialus žaidimo pavadinimas, o ką jau kalbėti apie tai kaip jis atrodys. Aišku pamažu atsirado vis daugiau informacijos, kad tai pats projekto principas bus labai panašus į „The Legend of Zelda: Breath of the Wild“, o tai tarsi ir buvo patvirtinta pernai metų pabaigoje.

Iš pirmo žvilgsnio panašu, kad „Sonic Frontiers“ pasaulis bus milžiniškas ir pilnas staigmenų, o būtent to ir buvo galima tikėtis iš tokio kalibro žaidimo. Pats projekto principas tikrai primena „Breath of the Wild“ ir „Super Mario: Odyssey“, nes jame gausu įvairiausių dėlionių, kurios bus išmėtytos per įvairiausias salas, kurių tikrai bus ne viena ir neretai norint jas pasiekti reikės smarkiai paprakaituoti. Savaime suprantama, kad šiuo atveju atkakliausi bus apdovanoti įvairiausiai prizais (monetomis, kristalais ar keistos formos vaisiais), kurie greičiausiai veiks kaip žaidimo valiuta.

Aišku, kad daugiau informacijos apie „Sonic Frontiers“ sužinosime jau greitai, nes jau dabar yra numatoma, kad jis pasirodys dar šiemet. Aišku, kad norisi, kad po ne tokių sėkmingų paskutiniųjų bandymų sukurti „Sonic“ žaidimą, „Sega“ pagaliau sulauktų sėkmės ir atsigriebtų dėl nelabai palankiai vertinamų „Sonic Generations“ ir „Sonic Forces“, kurie neatitiko daugumos lūkesčių ir norų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas