„Microsoft“ turi puikių naujienų žaidimų gerbėjams: legendinis „Asphalt“ dalinamas visiškai nemokamai

Lukas Snarskis

2021-09-05, 08:45 (atnaujinta 2023-02-10, 16:25)

1 komentaras
„Microsoft“ turi puikių naujienų žaidimų gerbėjams: legendinis „Asphalt“ dalinamas visiškai nemokamai

„Microsoft“ paskelbė apie galimybę „Asphalt 9: Legends“ žaidimą nemokamai atsisiųsti į visus „Xbox One“, „Xbox Series X | S“ ir „Windows 10“ įrenginius. Kaip papildomą bonusą, kiekvienas vartotojas, atsisiųsdamas 2018 metais išleistą žaidimą, taip pat gaus „Xbox“ tematikos „Porsche 911 GTS Coupe“!

Visgi „Microsoft“ šią akciją paskelbė tik ribotam laikui, tad jeigu susidomėjote, pats laikas būtų suskubti bei atsisiųsti šį „Gameloft“ žaidimą. Teigiama, šis žaidimas neturėtų nuvilti net ir visko mačiusių žaidėjų, kadangi per trejus metus nuo išleidimo datos šis pelnė net keletą prestižinių apdovanojimų.

Kalbėdamas apie tai, kodėl žaidimų gerbėjams patinka šis žaidimas, „Asphalt 9: Legends“ vyresnysis produktų rinkodaros vadovas Guillaume Da Costa Vieira teigė, kad daugeliui žaidėjų didžiausias žaidimo privalumas yra itin platus realaus gyvenimo „super“ automobilių pasirinkimas. Mes kalbame apie daugiau nei 140 nuostabiausių mašinų modelių, atkeliavusių iš legendinių gamintojų, tokių kaip „Ferrari“, „Bugatti“, „Porsche“ bei kitų. Pagrindinė šio žaidimo idėja yra ta, kad kiekvienas iš mūsų gali sėsti prie automobilio vairo, kurį visada svajojo vairuoti. Tačiau ne tik vairavimas, bet ir žaidėjai gali rinkti, pritaikyti ir patobulinti šias nuostabias egzotiškas transporto priemones daugybe būdų, todėl jie atrodys ir važiuos taip, kaip nori žaidėjas.

Verta pastebėti, kad kompiuterinis žaidimas apima tiek vieno žaidėjo (angl. Singleplayer), tiek kelių žaidėjų režimus, na, o ir lenktynių trasų pasirinkimas išties platus – jų yra daugiau nei 180. Vieno žaidėjo režime yra per 900 iššūkių, o kelių žaidėjų režimas leis jums žaisti prieš septynis kitus iššūkių laimėtojus bei kartu laimėti prizus. Puikus prisilietimas „Multiplayer“ režime yra tai, kad oponentų parinkimo sistema užtikrins, kad jūsų konkurentai būtų įvertinti dabartiniu jūsų lygiu. O tai leis mėgautis konkurencingu ir įdomu būdu laimėti lenktynes.

„Xbox Series X | S“ įrenginiams leidėjas „Gameloft“ patobulino žaidimą taip, kad šis veiktų su 4K raiškos grafika ir 120 kadrų per sekundę dažniu, užtikrinant, kad žaidimas gebėtų konkuruoti su kitais garsiais lenktyninių žaidimų pavadinimais. Jei manote, kad norite išbandyti šį žaidimą savo „Windows“ kompiuteryje, žaidime rasite kryžminio išsaugojimo tarp platformų funkcija, tad galėsite pradėti nuo ten, kur baigėte. Žaidimą šiuo metu galite rasti „Microsoft“ parduotuvėje.

1 komentarų

Wissen

Bet asphalt ir nebuvo mokamaa kiek aš žinau? Na smagus žaidimukas megstu kartais palošt, kai nuobodu ir taip laika prastumt

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas