„Monster Hunter: Rise“ atkeliauja į asmeninius kompiuterius: žinoma, kada tai įvyks

Rokas Gaidys

2021-03-02, 16:00 (atnaujinta 2021-04-27, 00:44)

0 komentarų
„Monster Hunter: Rise“ atkeliauja į asmeninius kompiuterius: žinoma, kada tai įvyks

Iki naujausio „Nintendo Switch“ išskirtinio arba bent jau laikinai išskirtinio žaidimo „Monster Hunter: Rise“ laukti liko nedaug. Apie būtent ją, tai yra naujausią populiarios „Capcom“ franšizės dalį kalbos netilo jau kurį laiką, tačiau pagrindinis klausimas buvo ar jis bus prieinamas tik išskirtinai „Switch“ savininkams ir dabar panašu, kad jis buvo atsakytas.

„Capcom“ praneša, kad „Monster Hunter: Rise“ taip pat atvyks ir į asmeninius kompiuterius. „IGN“ teigia, kad pasak šio projekto vadovo R. Tsujimoto buvo susilaukta daugybės prašymų būtent šios versijos sukūrimui. Dabar jau panašu, kad buvo išgirsti fanų pageidavimai, tačiau tikslios išleidimo datos niekas nenurodė. Pirminiais duomenimis, „Monster Hunter: Rise“ į stacionarius kompiuterius atvyks jau kitų metų pradžioje. Greičiausiai bus pasielgta panašiai kaip buvo padaryta su „Monster Hunter: World“, kuriam prireikė net 8 mėnesių pristatyti asmeninių kompiuterių versiją.

Tai yra tikrai džiugios žinios asmeninių kompiuterių savininkams, dėl to, kad dar vienas „Switch“ ekskliuzyvas pasieks juos, bet čia iškyla dar viena problema - kaip bus su kitų konsolių naudotojais? Bent jau šiuo metu tikrai nėra požymių, kad „Capcom“ planuoja plėsti akiratį ir naująją „Monster Hunter“ dalį pritaikyti „Xbox“ ar „Playstation“ kompiuteriams. Žinoma, kad ši galimybė tikrai nėra atmetama, bet tai šiuo metu priklauso nuo „Capcom“ ir „Nintendo“ susitarimo. Jeigu niekas nepasikeis, tai gali būti, kad „Monster Hunter: Rise“ bus pirmoji šios franšizės dalis, kuri nepasieks „Sony“ ir „Microsoft“ konsolių.

Iš pirmo žvilgsnio „Rise“ dalis atrodo kaip paprasčiausias „Monster Hunter: World“ tęsinys, nes naujausia dalis tikrai perims daugybę savo pirmtako detalių ir jas greičiausiai išplės. Kaip viskas bus „Switch“ savininkai galės pamatyti jau kovo 26-tą dieną, o kitiems deja, bet gali tekti palaukti ilgiau.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas