Naujausias „Watch Dogs“ papildinys „Legion of the Dead" pasirodo jau šiandien

Naujausias „Watch Dogs“ papildinys „Legion of the Dead" pasirodo jau šiandien

Pernai pasirodžiusi trečioji „Ubisoft“ įsilaužėlių ir hakerių franšizės dalis arba „Watch Dogs: Legion“ buvo beveik visų priimta ir įvertinta labai teigiamai, o pati studija neapleido šio projekto ir nuolatos lepina žaidėjus nemokamais atnaujinimais ir papildiniais dar kitaip vadinamais „DLC“ už kuriuos jau tenka paploninti piniginę. Dabar studija pranešė, kad greitai žaidimą papildys dar vienas ir kol kas ambicingiausias papildinys „Legion of the Dead“.

Kaip jau galima suprasti iš pavadinimo, šis papildinys pridės numirėlius arba zombius į šį žaidimą. 20-ies minučių pristatomajame klipe yra parodoma kaip atrodys „Legion of the Dead“. Principas kaip ir paprastas keturių žaidėjai turės dirbti kartu tam, kad išgyventų nuo numirėlių ordų. Tam palengvinti bus naudojamos originaliojo žaidimo herojaus specialios savybės bei įgūdžiai, kurie palengvins pabėgimą iš Londono.

Geriausia yra tai, kad iki „Watch Dogs: Legion“ papildinio liko laukti nedaug ir jį parsisiųsti bus galima jau greitai. Vakar buvo testuojama jo alfa versija, tačiau jis bus prieinamas visiems jau šiandien, tai yra birželio 1-ą dieną. Jau sekantį mėnesį bus pridėtas dar vienas papildinys „Bloodlines“. Negalima teigti, kad jis bus labai išskirtinis, tačiau pasižymės tuo, kad jame pasirodys pirmosios franšizės dalies protagonistas Aiden Pearce kaip vienas iš valdomų veikėjų. O rugpjūtį yra žadamas dar vienas atnaujinimas, kuris pridės naują „PvP“ režimą bei kito populiaraus „Ubisoft“ žaidimo „Assassin‘s Creed“ veikėjus. Tiesa, nėra aišku kurios ar kurių dalių herojai tai bus.

„Ubisoft“ stengiasi išlaikyti žaidėjų bazę bei pritraukti naujokus. Nėra aišku ar tai ilgai jiems pavyks, bet toks požiūris yra sveikintinas. Ar ši strategija atsipirks lieka neaišku, tačiau panašu, kad ištikimiausi „Watch Dogs: Legion“ fanai turės ką veikti visą vasarą.

„Watch Dogs: Legion“ yra prieinamas asmeninių kompiuterių, „PlayStation 4/5“, „Xbox One/Series“ bei „Stadia“ platformose.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas