Nauji „Bethesda“ žaidimai „Playstation“ konsolėse: kaip tai atrodys?

Nauji „Bethesda“ žaidimai „Playstation“ konsolėse: kaip tai atrodys?

Šis klausimas yra turbūt vienas iš įdomesnių nuo pat rudens, kai buvo paskelbta, kad „Microsoft“ įsigijo „Bethesda“ savininkę „Zenimax Media“. Nuo dabar viskas tampa neaišku, nes „Xbox“ turi pilną teisę nebekurti jokių vaizdo žaidimų „Playstation“ konsolėms ir su išskirtiniais žaidimais elgtis lygiai taip pat kaip šiuo metu daro „Sony“. „Xbox“ projektų vadovas P. Spencer išsakė „Microsoft“ poziciją šiuo atžvilgiu.

Vakar vakare vykusiame oficialiame „Bethesda“ prijungimo prie „Xbox“ šeimos renginyje P. Spencer nusprendė į šį klausimą atsakyti tiesiai šviesiai. Jis teigia, kad akivaizdu, jog bendruomenėje šis klausimas paskutiniu metu yra ypač aktualus ir aptarinėjamas, todėl į jį atsakyti yra būtina kaip įmanoma tiksliau. Pasak jo, ne visi „Bethesda“ žaidimai bus tik „Xbox“ ekskliuzyvai, nes tai paprasčiausiai nebūtų realu, nes ir šiuo metu nemažai studijos projektų yra prieinami ir visose platformose.

Toliau jis tęsia, kad „Bethesda“ žaidimai bus prieinami ir kitose platformose, bet jose būtinai turės būti „Game Pass“ prenumerata. Savaime suprantama, kad tai nebus didžiulė problema asmeninių kompiuterių savininkams, bet kaip į tai reaguos „Sony“ ir „Playstation“ tampa neaišku. Ar jie sutiks bendradarbiauti su „Xbox“ ir įsileis „Microsoft“ vaizdo žaidimų paslaugą - čia yra svarbiausias klausimas į kurį bus atsakyta greitu metu.

Šiuo metu visus kozirius šioje situacijoje turi „Microsoft“ ir ar „Sony“ nusileis lieka neaišku. Dabar yra žinoma, kad dabartiniai žaidimai nebus paveikti šio sandorio bei planuojami išskirtiniai „Playstation“ žaidimai, kuriuos šiuo metu kuria „Bethesda“ („Deathloop“ ir „GhostWire: Tokyo“). Tačiau su ateities projektais yra šiek tiek kitaip, nes pats „Xbox“ vadovas P. Spencer akivaizdžiai pasakė, kad naujausi „Bethesda“ žaidimai bus prieinami visur, kur yra „Xbox Game Pass“ programa.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas