Naujos kartos konsolių turėtojams tai patiks: pasirodė speciali „Doom Eternal“ versija

Naujos kartos konsolių turėtojams tai patiks: pasirodė speciali „Doom Eternal“ versija

Dar prieš „Xbox Series X“ ir „PlayStation 5“ pasirodymą „iD Software“ pranešė, kad savo 2020-ųjų šaudyklę „Doom Eternal“ jie pritaikys abejoms platformos su papildomais techniniais pagerinimais. Vakar pagaliau pasirodė šio žaidimo versija, kuri yra skirta naujiems „Sony“ ir „Microsoft“ žaidimų kompiuteriams.

Šis atnaujinimas yra visiškai nemokamas tiems, kurie turėjo „Doom Eternal“ kopiją, skirtą „PlayStation 4“ ar „Xbox One“. Naujose konsolėse dabar galima rinktis iš trijų grafikos režimų, tai yra „Balance Mode“, „Performance Mode“ ir „Ray Tracing Mode“. Pirmasis iš jų yra sutelktas į grafinį žaidimo atvaizdavimą, tai yra 4k raišką, kurioje „Doom“ veiks nuolatiniais 60 kadrų per sekundę. „Performance“ raišką numažina iki 1800p, bet „FPS‘us“ pakelia iki 120-ies. O trečiasis garantuoja 60 kadrų per sekundę 1800p raiška, tačiau su ženkliai gražiau atrodančiais atspindžiais.

Tiesa, viskas šiek tiek kitaip veiks „Series S“ konsolėse, kuri nepalaiko „Ray Tracing“ technologijos ir 4k raiškos. Jos savininkams reikės pasitenkinti 1080p raiškai ir 120 kadrų per sekundę arba 1440p ir 60 kadrų per sekundę. „Xbox Series X“ savininkai gali pasižiūrėti kaip jų konsolių versija atrodo oficialioje „Bethesda“ „Youtube“ paskyroje, kurioje yra demonstruojama pagerinta grafika su aukštesniu kadrų per sekundę dažniu. Klipas trumpai pademonstruoja kiekvieną grafikos režimą bei „Ray Tracing“ galimybes.

Šie pagerinimai yra daugiau nei reikia sugrįžti prie brutaliosios „Doom Eternal“ šaudyklės, o „Xbox“ žaidėjai gali ja naudotis nemokamai per „Game Pass“ prenumeratą. Visiems tiems, kurie dar nėra jos bandę, tai labai trumpai: „Doom Eternal“ yra 2016-ųjų „iD Software“ prikeltos legendinės franšizės tęsinys, kuriame pagrindinis herojus bando sustabdyti demonų invaziją. Naujausioji versija pateikė daugybę mechaninių naujovių, tačiau kaip ir jos pirmtakas labiau toli nepabėgo nuo pirmųjų šaudyklių su nuolatiniu veiksmu ir vaistinėlėmis. Asmeniškai, „Doom Eternal“ perėjau jau pora kartų, o dabar manau, kad su naująja versija bus ir trečias.

„Doom Eternal“ yra prieinamas „PlayStation 4/5“, „Xbox One/Series“, „Nintendo Switch“, „Stadia“ ir asmeninių kompiuterių savininkams.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas