Naujų konsolių savininkams tai patiks: „Assassin's Creed: Odyssey“ veiks žymiai geriau nei anksčiau

Naujų konsolių savininkams tai patiks: „Assassin's Creed: Odyssey“ veiks žymiai geriau nei anksčiau

Pernai pasirodžiusioms konsolėms skirti žaidimai yra kuriami tarsi ant mielių, tačiau nepaisant to, naujų „AAA“ lygio projektų nebūna tiek daug. Dėl šios priežasties nemažai studijų nusprendė padirbėti su keleto metų senumo žaidimais, tiksliau, pritaikyti juos „PlayStation 5“ ir „Xbox Series X“ kompiuteriams. Dažniausiai tai būna didelio mąsto žaidimai, tokie kaip „Destiny“ ar „Call of Duty“, bet neretai tokia procedūra būna atliekama ir su dabar jau primirštais, tačiau savo laikais populiariausių viršūnėse karaliavusiais žaidimais. Būtent taip buvo pasielgta su 2018-ais pasirodžiusia „Assassin‘s Creed: Odyssey“.

Šia naujiena pasidalino patys „Ubisoft“ oficialioje „Assassin‘s Creed“ „Twitter“ paskyroje. Pirmiausia, šis atnaujinimas nepasiūlys kažkokio milžiniško grafinio šuolio, o labiau bus sukoncentruotas į geresnį žaidimo veikimą. Po 1.6.0 naujinio „Assassin‘s Creed: Odyssey“ naujosiose konsolėse veiks stabiliu 60-ies kadrų per sekundę dažniu ir tai bus pasiekiama su standartine „PlayStation 4“ arba „Xbox One“ žaidimo versija. Pasak studijos, atnaujinimas užims 370 megabaitų „Xbox“ konsolėje, o tuo tarpu „PlayStation“ 470 megabaitų.

Panašiai kaip ir su „Valhalla“, „Odyssey“ buvo kritikuojama dėl to, kad žaidimas prarado ankstesniųjų dalių dvasią ir iš jo teliko pavadinimas, tačiau nepaisant to abu jie buvo pakankamai gerai įvertinti daugelio kritikų ir pačių žaidėjų. Pagrindinė to priežastis buvo ta, kad studija daugiau dėmesio skyrė milžiniško pasaulio užpildymui, o ne įprastiems daugelio pamėgtos franšizės elementams. Asmeniškai manau, kad „Odyssey“ yra geriausias franšizės žaidimas, o jam į nugarą kvepuoja „Valhalla“. Apskritai, „Ubisoft“ neblogai dirba senesnių žaidimų fronte, nes „Odyssey“ tikrai nėra pirmasis studijos atnaujintas projektas. Panašios procedūros dar prieš kurį laiką sulaukė „The Division 2“, kuriam buvo pakeltas kadrų per sekundę skaičius bei raiška iki 4K, o tai reiškia, kad „Assassin‘s Creed: Odyssey“ nebus paskutinis iš jų.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas