Nemalonios žinos laukiantiems „STALKER 2“: žaidimo išleidimo data yra nukeliama

Rokas Gaidys

2022-01-13, 11:30

0 komentarų
Nemalonios žinos laukiantiems „STALKER 2“: žaidimo išleidimo data yra nukeliama

Vienas iš labiau aptarinėjamų „Xbox“ žaidimų paskutiniais metais yra „STALKER 2: Heart of Chernobyl“, nes dar pernai ganėtinai netikėtai buvo pranešta, kad jis net nepasirodys „PlayStation“ konsolėse. Nuo paskutiniosios dalies išleidimo praėjo daugiau nei 10 metų („Call of Pripyat“ pasirodė 2009-aisiais), todėl savaime suprantama, kad ištikimiausi fanai tikrai turi ko laukti. Pirminis planas buvo žaidimą išleisti jau ateinantį balandį, tačiau panašu, kad kūrėjų planai labai greitai pasikeitė.

Dar prieš kurį laiką pasirodė kalbos, kad „STALKER 2“ išleidimo data ženkliai keisis, tačiau iki šiol tai nebuvo oficialiai patvirtinta. Vakar kūrėjai „GSC Game World“ patvirtino, kad žaidimas yra nukeliamas į metų pabaigą, tai yra gruodžio 8-tą dieną. Oficialiame pranešime studija pranešė, kad papildomas laikas padės užbaigti populiarios franšizės tęsinį ir pasiekti jų pačių lūkesčius. Jie papildo pranešimą teigdami, kad šis sprendimas nebuvo iš lengvųjų ir t.t..

Dar anksčiau minėjau, kad „STALKER 2“ fanai iš žaidimo tikisi ganėtinai nemažai, todėl studija turi daug ką įrodyti. Ar tai jiems pavyks, tai čia jau visiškai kitas klausimas, tačiau viską sužinosime tik metų pabaigoje, o dabar kūrėjai pranešė, kad daugiau informacijos apie projektą pateiks artėjant jo išleidimo datai. Kadangi „STALKER 2: Heart of Chernobyl“ iš karto keliaus į „Xbox Game Pass“ prenumeratą, tai reikia tikėtis, kad dar ne vieną jo pristatymą išvysime didžiuosiuose konsolės renginiuose. Kol kas niekas dar nėra oficialiai pranešta, bet greičiausiai tai bus padaryta per šiemet ir vėl virtualiai planuojamas „E3“ prezentacijas.

Ši žinia nebuvo priimta labai neigiamai ir panašu, kad franšizės fanai viską supranta. Žinoma, prieš kurį laiką pasirodė keletas šiek tiek nemalonesnių kūrėjų sprendimų, pavyzdžiui“ „NFT“ pridėjimas, tačiau viskas buvo labai greitai atšaukta. Dabar telieka tikėtis, kad viskas klostysis gerai ir ateinančią žiemą sulauksime daugelio išsvajoto sugrįžimo į fantastinį Černobylio pasaulį.

„STALKER 2: Heart of Chernobyl“ prekyboje pasirodys gruodžio 8-tą ir bus prieinamas asmeniniuose kompiuteriuose bei išskirtinai „Xbox Series X“ konsolėse.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas