Nepraleiskite progos: „Grand Theft Auto“ pusbrolis yra dalinamas nemokamai

Nepraleiskite progos: „Grand Theft Auto“ pusbrolis yra dalinamas nemokamai

Dar visai nesenai buvo pranešta, kad neretai tituluojamas „GTA“ brolis „Saint Row“ po ganėtinai netrumpos pertraukos sugrįš į vaizdo žaidimų trasą. Apie šią naujieną buvo pranešta „Gamescom“ konferencijoje ir dabar susidomėjimas žaidimu tikrai turėjo išaugti. Dar kartą išbandyti šią šiek tiek primirštą franšizę puikiai tiktų „Saints Row: The Third“, kuris neretai yra tituluojamas geriausiu iš viso penketuko. Naujausios dalies pristatymo proga „Epic Games“ iki ketvirtadienio nemokamai dalins trečiosios dalies „remastered“ versiją.

Visi „Epic Games Store“ naudotojai dabar gali nemokamai pasiimti „Sains Row: The Third Remastered“ versiją. Įdomiausia yra tai, kad apie jį iš anksto nebuvo pranešta, tačiau taip „Epic Games“ tikriausiai nusprendė padidinti susidomėjimą kitais metais planuojamu franšizės sugrįžimu. Dabar tereikia atsisiųsti „Epic Games Store“ programėlę ir prisidėti žaidimą į savo biblioteką nemokamai iki rugsėjo antros dienos.

Svarbu paminėti, kad ši „Saints Row: The Third“ yra „remastered“ versija, o ne originalas. Pastarasis buvo ypač gerai įvertintas visų, tačiau atnaujinimas nebuvo taip išgirtas, nes problemų su juo tikrai netrūko. Viena iš pagrindinių to priežasčių buvo pagal dabartinius standartus jau per daug pasenęs dizainas. Na, bet dovanotam arkliui į dantis nėra žiūrima, todėl visi tie, kurie laukė galimybės jį išbandyti, tai tikriausiai geresnės greitu metu neatsiras.

„Saints Row: The Third“ yra puiki galimybė fanams palengvinti laukimą iki kokių nors papildomų žinių, susijusių „Saints Row“ sugrįžimu. Nemažai tikėjosi, kad jis bus pademonstruotas pirmosios „Gamescom“ renginio dienos metu, tačiau taip neįvyko ir jis buvo pademonstruotas šiek tiek vėliau.

„Saints Row: The Third“ dabar yra nemokamai dalinamas visiems „Epic Games Store“ naudotojams.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas