„Nintedo Direct 2021“ rugsėjo naujienos: Naujas „Mario“ animacinis filmas su Holivudo žvaigždynu

„Nintedo Direct 2021“ rugsėjo naujienos: Naujas „Mario“ animacinis filmas su Holivudo žvaigždynu

Naujiena, kurios vakar vakare vykusiame naujausių „Nintendo“ projektų pristatyme paprasčiausiai nesitikėjo. Animaciniai vaizdo žaidimų filmai nėra labai paplitęs žanras, todėl sužinoti, kad Japonijos vaizdo žaidimų milžinė pradėjo bendradarbiauti su „Illumination“ buvo mažų mažiausiai netikėta. Pilnametražis animacinis filmas pasirodys jau kitais metais ir bent jau dabar yra teigiama, kad vadinsis „Super Mario“. Tiesa, pavadinimas iki tol gali ir pasikeisti, nes net patys kūrėjai tiksliai nenurodė koks bus jų naujojo projekto pavadinimas.

Visi, kas yra žaidę „Mario“ puikiai žino, kad jis ir Luigi nėra patys kalbiausi, ir beveik visi žaidimų dialogai atitenka kitiems veikėjams, tai yra Toad ar Bowser, tačiau ateityje pasirodančiame filme tai bus pakeista. Jau dabar yra paskelbta, kad Mario įgarsins Holivudo legenda Chris Pratt, Bowser – Jack Black, o Donkey Kong – Seth Rogen. Žemiau pateikiame paskelbtą visą būsimų veikėjų ir juos įgarsinančių aktorių sąrašą:

  • Chris Pratt – Mario;
  • Anya Taylor – Peach;
  • Jack Black – Bowser;
  • Charlie Day – Luigi;
  • Keegan-Michael Key – Toad;
  • Seth Rogen - Donkey Kong;
  • Charles Martinet – nenurodyta.

Net ir be oficialaus pristatomojo klipo su animacinio filmo vaizdais yra savaime suprantama, koks jam bus pasirinktas stilius. Beveik visi išvardinti aktoriai yra puikiai žinomi dėl savo rolių komedijose, išskyrus Anya Taylor, kuri yra žinoma iš „Netflix“ hito „Queen‘s Gambit“. Tai bus jos debiutas šiame žanre, nes iki šiol ji labiau vaidino įvairiose dramose.

Ši rikiuotė atrodo mažų mažiausiai įdomiai, nes net sunku įsivaizduoti Chris Pratt įgarsinantį Mario, tačiau jis pats teigia, kad tai atrodo net labai natūraliai. Atvirai, tai pastarajam filmui nėra aukštai užkelta kartelė, nes paskutinis panašus bandymas tapo tikra nelaime, o papildomi komedijos žanro grandai tikrai turėtų padaryti jį vienu iš geresnių bandymų. Žinoma, kad dabar reikia laukti oficialaus pristatomojo klipo, kuriame būtų parodyta kaip filmas atrodys iš tikrųjų.

„The Super Mario“ filmas pasirodys kitų metų pabaigoje.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas