„Nintedo Direct 2021“ rugsėjo naujienos: kas šiais ir ateinančiais metais laukia „Switch“ savininkų?

„Nintedo Direct 2021“ rugsėjo naujienos: kas šiais ir ateinančiais metais laukia „Switch“ savininkų?

Dar praėjusią liepą buvo pademonstruoti naujausi „Nintendo“ kuriami žaidimai, o vakar tai lyg ir buvo papildyta su daugybe naujienų ir tikslesnių išleidimo datų. Žinoma, kad daugelis norėjo sužinoti apie „Zelda: Breath of the Wild“ tęsinį, tačiau to vakar neišvydome, bet nepaisant to, „Switch“ savininkai tikrai turi ko laukti. Žemiau pateikiame pagrindines žaidimų naujienas:

„Monster Hunter Rise: Sunbreak“

Pats pirmasis žaidimas, kurį vakar pademonstravo „Nintendo“ buvo „Monster Hunter: Rise“ ir naujausia jo ekspansija „Sunbreak“. Apie ją nebuvo labai daug papasakota, tiksliau nieko, net nebuvo užsiminta apie galimą istoriją, tačiau buvo pranešta, kad šis papildinys pasirodys ateinančių metų vasarą.

„Hyrule Warriors: Age of Calamity“

Šios ekspansijos nereikės taip ilgai laukti kaip anksčiau paminėtosios. „Hyrule Warriors: Age of Calamity“ papildinys pasirodys jau šių metų spalio 29-ą dieną. Pristatomajame klipe yra parodomi du nauji herojai „Purah“ ir „Robbie“ bei dar vienas, kuris nebuvo atskleistas. Be to, žaidėjams bus suteikiama galimybė išbandyti naują istoriją, naujus lygius ir t.t..

„Star Wars: Knights of the Old Republic“

Žaidimas, kuris yra prikėlinėjamas jau ne pirmą kartą, tačiau dabar panašu, kad atėjo „Nintendo Switch“ eilė. „Star Wars: Knights of the Old Republic“ šios konsolės savininkams bus prieinamas jau lapkričio 11-ą dieną ir jau dabar „Switch eShop“ yra priimami išankstiniai užsakymai. Tiesa, kad daugelis nori „KOTOR“ atnaujinimo, kurį prieš kelias savaites prižadėjo „PlayStation“, tačiau tai yra nebloga pradžia.

„Dying Light 2: Stay Human“ ir „Dying Light: Platinum Edition“

Abu „Dying Light“ žaidimai jau turi oficialią „Nintendo Switch“ išleidimo datą, tai yra „Dying Light: Platinum Edition“ prekyboje pasirodo greičiau nei už mėnesio, tai yra spalio 19-ąją, o „Dying Light 2: Stay Human“ kitų metų vasario 4-ą. Tiesa, pastarasis veiks šiek tiek kitaip nei pirmoji dalis, nes bus prieinama tik „Cloud“ versija.

„Metroid Dread“

Nuo pat praėjusio amžiaus devinto dešimtmečio gyvuojanti franšizė dabar bus dar kartą papildyta. „Metroid Dread“ ir toliau pasakos Samus istoriją, kuri šį kartą buvo nusiųsta ištirti ateivių-parazitų pripildytą planetą „ZDR“. Pagrindinė herojės užduotis čia yra išanalizuoti kas nutiko pirmajai siųstai paieškos grupei. Geriausia yra tai, kad šis žaidimas bus išleidžiamas tą pačią dieną kaip ir „Switch OLED“ modelis, tai yra spalio 8-ą dieną.

„Splatoon 3“

Po ganėtinai netrumpos, daugiau nei ketverių metų pertraukos pasirodys naujausia populiarios „Nintendo“ franšizės „Splatoon“ dalis. Šį kartą veiksmas vyks naujame mieste „Splatsville“, kuris greičiausiai primins antrojoje dalyje pristatytą „Splatfest“. Nors tiksli pasirodymo data nebuvo pristatyta, tačiau dar vasarį pristatytame klipe buvo nurodyta, kad „Splatoon 3“ pasirodys kitais metais.

„Bayonetta 3“

Daugelio nuostabai buvo pademonstruotas naujausias „Bayonetta 3“ pristatomasis klipas. Veiksmo, nuotykių ir „Hack & Slash“ žanrų mišinys eilinį kartą leis įsikūnyti į turbūt keisčiausios raganos kailį. Žaidimas tikrai nepabėgs nuo savo pirmtakų ir pasiūlys daugybę kovų įvairiausiose vietose, tai yra gatvėse, metro ar net ant dangoraižio sienų. Dabar yra manoma, kad iki išleidimo laukti nereikės taip ilgai, nes yra teigiama, kad „Bayonetta 3“ pasirodys jau kitais metais.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas