Originaliosios „Crysis“ trilogijos „remastered“ versija pasirodys jau rudenį

Originaliosios „Crysis“ trilogijos „remastered“ versija pasirodys jau rudenį

Vienas iš didžiausių projektų per visą pirmojo asmens šaudyklių istoriją nuolatos pasižymėjo išskirtine grafika, todėl daugelio turėjo nenustebinti žinia apie jos atnaujinimą šiuolaikiniams kompiuteriams. Dar pernai „Crytek“ pristatė pirmosios dalies „remastered“ versiją, o praėjusią savaitę pasirodė kalbos apie tokią pat procedūrą su antrąja dalimi, tačiau panašu, kad kūrėjai yra pasiryžę pristatyti daugiau nei iš jų buvo tikėtasi.

Dar prieš kelias dienas buvo trumpa žinutė „Twitter“ platformoje apie naująjį „Crytek“ projektą, o dabar jie išleido pilną pristatomąjį klipą, kuris kaip ir patvirtina, kad visos trilogijos „remastered“ versija yra pakeliui. Projektui vadovauja „Saber Interactive“ studija, kuri buvo atsakinga už pirmosios dalies pertvarkymą. Iš dabartinės informacijos yra sunku nuspręsti ar tai bus išskirtinai tik „Epic Games“ internetinei parduotuvei skirtas projektas, ar jį bus galima išvysti ir „Steam“ platformoje.

Oficialiame pranešime „Crytek“ pranešė, kad šioje trilogijoje bus visų trijų „Crysis“ žaidimų pilnai sutvarkytos versijos. Su pirmąja kaip ir aišku, tačiau nėra žinoma kas bus padaryta su antrąja ir trečiąja dalimi. Taip pat yra teigiama, kad visi turintys „Crysis Remastered“ galės atskirai įsigyti ir likusius du žaidimus. Pranešime nėra nurodyta tiksli išleidimo data, tačiau yra teigiama, kad „Crysis“ trilogija pasirodys prekyboje jau rudenį. Paprastai „Epic Games“ išskirtinių teisių į prekybą kontraktai ir sutartys galioja vienerius metus, todėl yra ne maža tikimybė, kad šiuo žaidimus išvysime ir kitose platformose.

Džiugu matyti, kad šaudyklės fanai galės iš naujo peržaisti visą trilogiją, pritaikytą šiuolaikiniams kompiuteriams su atnaujinta grafika. Daugelis turbūt suprato, kad „Crytek“ neapsiribos tik pirmąja dalimi, o visa trilogija galbūt net taps puikia pradžia ketvirtajai daliai, kuri yra neaišku ar iš viso kada nors pasirodys. Kūrėjai greitu metu turėtų plačiau pristatyti naująjį savo projektą.

„Crysis Remastered Trilogy“ pasirodys jau rudenį ir bus prieinama asmeniniuose kompiuteriuose, „PlayStation 4“, „Xbox One“ ir „Nintendo Switch“ konsolėse.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas