„Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition“ pasirodys jau netrukus: paaiškėjo kada pasirodys, kiek kainuos ir kas gaus nemokamai

Rokas Gaidys

2021-10-24, 11:15

0 komentarų
„Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition“ pasirodys jau netrukus: paaiškėjo kada pasirodys, kiek kainuos ir kas gaus nemokamai

Paskutiniais mėnesiais buvo gausu gandų ir spekuliacijų, kurios buvo susijusios su naujausiu „Rockstar Games“ projektu „Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition“, kuris „GTA 3“, „Vice City“ ir „San Andreas“ prikels naujam gyvenimui. Prieš kelias savaites pasirodė pirmasis pristatomasis klipas, kuris kaip ir neparodė ko galima tikėtis iš šios trilogijos, tačiau dabar studija atskleidė nežinios šydą ir parodė, ko fanai gali tikėtis jai pasirodžius jau lapkritį.

Penktadienį buvo oficialus 20-asis „Grand Theft Auto 3“ gimtadienis ir ta proga „Rockstar Games“ pristatė „Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition“ ir nurodė kiek ši kolekcija kainuos ir kokia bus tiksli išleidimo data. Dabar visi ištikimiausi franšizės fanai gali puikiai suprasti, ko bus galima tikėtis iš šios trilogijos ir panašu, kad tai bus žymiai ambicingesnis projektas, nei daugelis iš pradžių galvojo. Žaidimo kaina prasidės nuo 60 eurų ir daugelis tikriausiai mano, kad tai yra šiek tiek per daug beveik 20-ies metų projektui, bet atsižvelgiant, kad nebus paprasčiausia „remastered“, o labiau net „remake“ versija tai atrodo ganėtinai logiška.

Nors trilogijos žaidimai nebus pardavinėjami atskirai, tačiau jau dabar aišku, kad atsiras būdų kaip juos gauti atskirai naudojant „Xbox Game Pass“ ir „PlayStation Now“ prenumeratas. Pirmieji nemokamai gaus atnaujintą „San Andreas“, o tuo tarpu „PS Now“ prenumeratoriai „Grand Theft Auto 3“, tačiau norint gauti likusias dalis vis tiek reikės įsigyti pilną „Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition“. Tiesa, „Xbox Game Pass“ naudotojai tai galės padaryti jau lapkritį, o „Sony“ prenumeratoriai turės laukti gruodžio.

Turbūt svarbiausia čia yra išleidimo datos, nes jos bus net dvi. „Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition“ pasirodys jau lapkričio 11-ą dieną, tačiau čia bus tik su virtualiomis kopijomis, o fizinėse parduotuvėse pardavinėjamas žaidimas bus tik nuo gruodžio 7-osios. Originalus „Rockstar Games“ planas buvo išleisti šią trilogiją kartu su „Grand Theft Auto 5“ naujos kartos konsolių versija, tačiau po jos atkėlimo į ateinančių metų kovą buvo nuspręsta pradėti jas pardavinėti atskirai.

„Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition“ prekyboje pasirodo lapkričio 11-ą ir bus prieinamas asmeninių kompiuterių, „PlayStatiom 4/5“, „Xbox One/Series“ ir „Nintendo Switch“ savininkams.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas